aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΗ θέση του ΑΠΟΕΛ για το φημολογούμενο επεισόδιο Πετρίδη - Γρηγόρη

Η θέση του ΑΠΟΕΛ για το φημολογούμενο επεισόδιο Πετρίδη – Γρηγόρη

Κάποια δημοσιεύματα έκαναν λόγω για επεισόδιο μεταξύ του προέδρου του ΑΠΟΕΛ, Προδρόμου Πετρίδη και του αντιπροέδρου της Ομόνοιας Δημήτρη Γρηγόρη, στο πλαίσιο της συνάντησης των σωματείων με τον πρόεδρο της Επιτροπής Διαιτησίας, Μπερτράν Λαγιέκ στο ξενοδοχείο «Landmark» στη Λευκωσία.

Συνάντηση η οποία ως γνωστόν ακυρώθηκε, καθότι ο πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας, αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία και μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο σε ιδιωτική κλινική για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και αναλύσεις.

Στην ανακοίνωσή του για το θέμα με τον δημοσιογράφο του ΡΙΚ (διαβάστε εδώ), ο ΑΠΟΕΛ εκτός από τη διάψευση για αυτό, αναφέρθηκε διαψεύδοντας και τα «ανυπόγραφα δημοσιεύματα που αναφέρονται σε επεισόδιο μεταξύ του προέδρου του ΑΠΟΕΛ, Προδρόμου Πετρίδη και του αντιπροέδρου της Ομόνοιας».

«Ως ΑΠΟΕΛ έχουμε ως θέμα αρχής την διασφάλιση του συνταγματικού δικαιώματος της ελεύθερης έκφρασης από οποιονδήποτε δημοσιογράφο. Όμως την ίδια ώρα υπάρχει και η υποχρέωση από τον δημοσιογράφο να είναι αντικειμενικός στην κρίση του και να φέρει την ευθύνη των γραφομένων του. Κάτι που δυστυχώς δεν ισχύει αφού αυτό που διαπιστώνεται ως η μόδα της εποχής είναι ότι τα πλείστα δημοσιεύματα είναι ανυπόγραφα παρά το ότι προκύπτει και ως ευθύνη και υποχρέωση του δημοσιογράφου μέσα από το ίδιο το καταστατικό της ΕΑΚ. Είναι ένα από τα σημαντικά ζητήματα που θα συζητήσουμε σε αυτή την συνάντηση που μας ζητήθηκε να συμμετάσχουμε από την ΕΑΚ», τονίζεται μεταξύ άλλων.

Και ακολούθως υπογραμμίζεται: «Ως παράδειγμα θα χρησιμοποιήσουμε και τα ανυπόγραφα δημοσιεύματα που αναφέρονται σε επεισόδιο μεταξύ του προέδρου του ΑΠΟΕΛ, Προδρόμου Πετρίδη και του αντιπροέδρου της Ομόνοιας. Είναι πραγματικά άξιο απορίας από που προκύπτουν αυτά τα δημοσιεύματα, αφού ούτε δημοσιογράφοι υπήρχαν στην σημερινή συνάντηση, ούτε θερμό επεισόδιο υπήρξε πέρα από συζήτηση για τα τεκταινόμενα στον χώρο του ποδοσφαίρου, ούτε δυστυχώς για τους “καλοθελητές” το αιώνιο ντέρμπι έχει “ξεκινήσει” ακόμη. Μπορούν να κάνουν ακόμα λίγη υπομονή… Αν και τα clicks τους εις βάρος του αναγνωστικού κοινού, τα έκαναν και πάλι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ