aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΗ θέση της ΚΟΠ για τις κατηγορίες Ντούμποφ στον ΑΠΟΕΛ

Η θέση της ΚΟΠ για τις κατηγορίες Ντούμποφ στον ΑΠΟΕΛ

Στον Active και στην εκπομπή «Τα Λέμε Ολα» μίλησε σήμερα ο Γενικός Διευθυντής της ΚΟΠ, Ανθούλης Μυλωνάς με αφορμή φυσικά τη χθεσινή συνέντευξη του Ρομάν Ντούμποφ, στην οποία εξαπέλυσε βαριές κατηγορίες εις βάρος του ΑΠΟΕΛ.

Για τα όσα δήλωσε ο πρόεδρος της Total Sports Investments (το ιδιοκτησιακό καθεστώς της Πάφος FC), ο Ρομάν Ντούμποφ (πατήστε εδώ για περισσότερα): «Δεν είπα ότι παραπέμπεται στον Αθλητικό Δικαστή. Οι αρμόδιοι θα μελετήσουν τι έχει πει και ανάλογα θα παραπεμφθεί. Αυτός που παραπέμπει είναι ο Πειθαρχικός Eισαγγελέας, θα ελέγξει τα στοιχεία και θα αποφασίσει αν είναι στη σφαίρα του κανονισμού. Αν γίνει η παραπομπή θα ελέχθη από τον Αθλητικό Δικαστή, θα δει τι έχει πει και θα αποφασίσει. Οι εκθέσεις των παρατηρητών και τα όσα έχουν δημοσιευτεί, θα τεθούν ενώπιων του Εισαγγελέα. Σήμερα ή αύριο θα γίνουν γνωστές οι παραπομπές».

Και πρόσθεσε: «Όλα αυτά πρέπει να αποφεύγονται. Ζούμε σε ένα χώρο, στο ποδόσφαιρο, και όλες αυτές οι ενέργειες είναι εναντίον του ποδοσφαίρου. Δεν είναι καλό για όποιον ασχολείται να βλέπει αυτές τις εικόνες. Μιλώ γενικά, ότι σ’ αυτή την εποχή πρέπει να επικρατεί αυτοσυγκράτηση. Να προσέχει ο κόσμος τι λέει. Οι φίλαθλοι κρέμονται από τα λόγια των παραγόντων για να ακούσει κάτι καλό για την ομάδα του».

Για τη δήλωση του Ντούμποφ ότι ο ΑΠΟΕΛ ευνοείται από τη διαιτησία: «Αλίμονο αν γνωρίζει η Ομοσπονδία ότι υπάρχει εύνοια και να κάνει τα στραβά μάτια. Η Ομοσπονδία είναι εδώ για να υπάρχει ίση και σωστή διαιτησία. Τα λάθη γίνονται, και δεν νομίζω να σταματήσουν να γίνονται. Πιστεύω ότι η διαιτησία είναι καλή, μειώνονται τα λάθη, βλέπουμε νέους διαιτητές να είναι με την αξία τους στην πρώτη κατηγορία».

Αν αυτή η δήλωση είναι επιλήψιμη: «Οποιαδήποτε δήλωση αναφέρει το στοιχείο του “δόλου”, σίγουρα είναι επιλήψιμή. Το θέμα είναι αν μπορεί να παραπεμθεί σαν άτομο στον Αθλητικό Δικαστή».

Για την ανακοίνωση του συνδέσμου προπονητών (πατήστε εδώ για περισσότερα): «Συμφωνώ με την ανακοίνωση. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Το πρωτάθλημα είναι προς το τέλος του, έχουν μείνει δύο αγωνιστικές και οι ισορροπίες είναι λεπτές. Πρέπει να μην ρίχνουμε λάδι στην φωτιά. Να οδηγούμε τα πράγματα εκεί που πρέπει και να κερδίζει ο καλύτερος».

Για την πλατφόρμα ΚΟΠ Tv: «Για πρώτο σαββατοκύριακο είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από το ενδιαφέρον των φιλάθλων του εξωτερικού. Θα δούμε και την ερχόμενη αγωνιστική που έχουμε πιο δυνατούς αγώνες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ