aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΗ ΟΥΕΦΑ δεν πίστωσε το γκολ στον Εφραίμ, πρώτο ευρωπαϊκό για Ιωάννου

Η ΟΥΕΦΑ δεν πίστωσε το γκολ στον Εφραίμ, πρώτο ευρωπαϊκό για Ιωάννου

Τεράστια επιτυχία για τον ΑΠΟΕΛ το βράδυ της Πέμπτης. Οι γαλαζοκίτρινοι κέρδισαν 2-1 με ανατροπή την Καραμπάχ και έκαναν αποφασιστικό βήμα πρόκρισης στους «32» της διοργάνωσης. Αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το 10’ και είχαν κακή απόδοση μέχρι και το 55’ της αναμέτρησης οι πρωταθλητές Κύπρου βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και πέτυχαν μια σπουδαία νίκη, την πρώτη τους στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης.

Ο Σόουζα στο 58’ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μάτιτς έκανε με κεφαλιά το 1-1, ενώ στο 88’ και πάλι έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Σέρβου ο Εφραίμ έκανε ένα φοβερό βολ – πλανέ έδωσε στην μπάλα κατεύθυνση προς την εστία και με προβολή ο Ιωάννου την έστειλε στα δίχτυα. Η ΟΥΕΦΑ αν και αρχικά πίστωσε το τέρμα στον Εφραίμ, εν τέλει έχρισε σκόρερ τον Νικόλα Ιωάννου, από τον οποίο υπενθυμίζουμε ότι είχε αφαιρέσει το τέρμα στο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής με τους Αζέρους στο Μπακού.

Διαβάστε επίσης: UEFA Ranking: Στην 15η θέση η Κύπρος, υποσκέλισε την Ελλάδα!

Ήταν το πρώτο γκολ για τον Νικόλα Ιωάννου σε ευρωπαϊκό παιχνίδι, αλλά σαφώς ο Γιώργος Εφραίμ με την εκπληκτική του προσπάθεια δικαιούται μεγάλο μερίδιο της επιτυχίας στην επίτευξη του τέρματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ