aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Η καρδιά μου ανήκει στον ΑΠΟΕΛ, ελπίζω να προκριθεί»

«Η καρδιά μου ανήκει στον ΑΠΟΕΛ, ελπίζω να προκριθεί»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Ένας (όχι τόσο) παλιός γνώριμος και εκ των αγαπημένων ποδοσφαιριστών για τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ, ο Τζον Άρνε Ρίισε μίλησε στην ιστοσελίδα content.betsson.com για το αυριανό παιχνίδι της Ρόζενμποργκ με τους γαλαζοκίτρινους.

«Προσωπικά πιστεύω πως θα είναι ένα πολύ κλειστό παιχνίδι. Για τον ΑΠΟΕΛ είναι σημαντικό να κάνει ένα καλό εκτός έδρας παιχνίδι. Η Ρόζενμποργκ είναι πολύ δυνατή στην έδρα της και θέλει να σκοράρει στην έδρα της, κάτι που αποτελεί μεγάλο πλεονέκτημα ενόψει του δεύτερου αγώνα. Ο ΑΠΟΕΛ συνήθως είναι πολύ καλός στα εκτός έδρας ματς στην Ευρώπη», δήλωσε ο Νορβηγός αριστερός ακραίος αμυντικός.

Και πρόσθεσε: «Προσωπικά πιστεύω πως θα είναι δύσκολο να πούμε ποιος θα προκριεθεί. Ελπίζω φυσικά η ομάδα μου ο ΑΠΟΕΛ. Πιστεύω η Ρόζενμποργκ είναι μία πολύ δυνατή ομάδα και παίζουν πολύ καλό ποδόσφαιρο, κυρίως στην έδρα τους, αλλά η καρδιά μου ανήκει στον ΑΠΟΕΛ σε αυτή τη μάχη».

Καταλήγοντας ο Ρίισε, τόνισε: «Αγωνίστηκα για ένα χρόνο στον ΑΠΟΕΛ και κέρδισα το νταμπλ. Τα πήγα πολύ καλά σε ένα σπουδαίο κλαμπ με πολύ ενθουσιώδεις φιλάθλους. Με κάλεσε ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ να έρθω στη Λευκωσία να δω το παιχνίδι με τη Ρόζενμποργκ μαζί του. Έχω τον χρόνο, οπόταν (μάλλον) θα το κάνω».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ