aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΗ «εξαφάνιση» του Ντομίνγκες μετά τον… Τάαμαρι

Η «εξαφάνιση» του Ντομίνγκες μετά τον… Τάαμαρι

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Ο Φεντερίκο Ντομίνγκες ήρθε στην Κύπρο για λογαριασμό της Νέας Σαλαμίνας ως κόφτης. Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης, όμως, έκρινε ότι μπορεί να αξιοποιηθεί στο κέντρο της άμυνας. Από το καλοκαίρι τον δοκίμασε στα φιλικά σε ρόλο αριστερού σέντερ μπακ, σε παράταξη με τριάδα στην οπισθοφυλακή.

Προφανώς ικανοποιήθηκε από τα πρώτα δείγματα γραφής και έτσι τον εμπιστεύτηκε σε ρόλο βασικού στα τρία πρώτα ματς πρωταθλήματος. Στη 2η αγωνιστική με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου (5-3), στην 3η με την ΑΕΚ (1-1) και στο εξ αναβολής ματς της πρεμιέρας με τον ΑΠΟΕΛ (2-3).

Διαβάστε επίσης: Το ποσό αγοράς του Τάαμαρι και η ρήτρα αγοράς που δεν υπάρχει

Ωστόσο, στην αναμέτρηση με τους γαλαζοκίτρινους αντικαταστάθηκε στο 71’ και έκτοτε δεν αγωνίστηκε ξανά, παρακολουθώντας τα παιχνίδια με τον Απόλλωνα (0-1) την Πάφος FC (3-0) από τον πάγκο. Στην τελευταία εμφάνισή του πάντως, υπέπεσε σε ένα σοβαρό λάθος που στοίχησε στο τέλος της ημέρας. Στο 45’+3 ανέτρεψε τον Μούσα Αλ-Τάαμαρι, με αποτέλεσμα να καταλογιστεί το πέναλτι και να το αξιοποιήσει ο Νούνο Μοράις.

Προφανώς, ο Ντομίνγκες δεν ικανοποίησε γενικά σε εκείνο το ματς, αφού όχι μόνο έγινε αλλαγή, στο επόμενο απέναντι στον Απόλλωνα επιλέγηκαν κατά συνθήκην σέντερ μπακ οι Μιντίκκης και Παύλου. Όταν μάλιστα τραυματίστηκε ο Μιντίκκης, προτιμήθηκε ο νεοαποκτηθείς Φουστάρ, ο οποίος ακόμα δεν είχε προλάβει να μπει για τα καλά στο πετσί της ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ