aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΗ αυτοκριτική του Ντε Καμάργκο

Η αυτοκριτική του Ντε Καμάργκο

Ο Ιγκόρ Ντε Καμάργκο ήταν ο παίκτη που άνοιξε τον δρόμο του ΑΠΟΕΛ προς την επιτυχία επί της ΑΕΛ (3-1). Ο Βραζιλιάνος επιθετικός, ο οποίος σημείωσε δύο γκολ, μίλησε μετά το τέλος του αγώνα στη κάμερα της Cytavision και δε… φοβήθηκε να κάνει την αυτοκριτική του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: H πρώτη 11άδα του Μπαλταζάρ

Δεν ξεκινήσαμε καλά λόγω και τις ψυχολογίας στην οποία βρισκόμασταν. Στη συνέχεια πιστέψαμε, κάναμε καλύτερο παιχνίδι και καταφέραμε να σκοράρουμε και να πάρουμε την πολύ σημαντική νίκη. Κάθε ματς είναι πολύ σημαντικό, τώρα επικεντρωνόμαστε στο επόμενο. Όλοι γνωρίζουν ότι θέλουμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Μπορούμε να κάνουμε το 6Χ3».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Χτύπημα» από Ντε Βινσέντι για ΑΠΟΕΛ

Ερωτηθείς για τα γκολ που πέτυχε μέχρι στιγμής στο φετινό πρωτάθλημα, απάντησε: «Υπήρχε μια περίοδος που έμεινα στον πάγκο, γι’ αυτό δεν σκόραρα περισσότερα γκολ. Δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από αυτό τον αριθμό. Προσπαθώ κάθε μέρα στην προπόνηση, να δουλεύω σκληρά, γνωρίζω την ποιότητα μου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα άκουσαν οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ