aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛH υπόσχεση της συνέντευξης Τύπου και η αιτία που δεν έγινε

H υπόσχεση της συνέντευξης Τύπου και η αιτία που δεν έγινε

Την 1η Σεπτεμβρίου ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης σε γραπτή δήλωσή του καθησύχασε τον κόσμο των γαλαζοκιτρίνων αναφορικά με τα οικονομικά δεδομένα της εταιρείας μετά τον αποκλεισμό από την Αστάνα.

«Ο ΑΠΟΕΛ ούτε κινδυνεύει ούτε θα κινδυνεύσει σε αντίθεση με όσα πιστεύουν και εξωτερικεύουν κάποιοι είτε εκτός είτε εντός των τειχών», τόνιζε μεταξύ άλλων ο διοικητικός ηγέτης του ΑΠΟΕΛ, ο οποίος προανήγγειλε συνέντευξη Τύπου εντός των επόμενων δύο βδομάδων στην οποία θα δίνονταν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις επαφές της διοίκησης με ξένους επενδυτές.

«Ακόμα και σε μια χρονιά που δεν θα έχουμε σοβαρά ευρωπαϊκά έσοδα δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας αφού ήδη έχουν γίνει κινήσεις για να καλυφθεί οτιδήποτε προκύπτει στο άμεσο και έμμεσο μέλλον.

Θα αναφερθούμε με περισσότερη λεπτομέρεια ως διοίκηση για τις ενέργειες που θα ακολουθήσουμε και για τις οποίες έχει γίνει αρκετή προεργασία, σε διάσκεψη τύπου που θα κάνουμε εντός των επόμενων δύο βδομάδων σε ημερομηνία που θα γνωστοποιήσουμε», τονίστηκε χαρακτηριστικά.

Το ημερολόγιο δείχνει 14 Σεπτεμβρίου. Το διάστημα των δύο βδομάδων πέρασε χωρίς να γίνει η πολύαναμενόμενη δημοσιογραφική διάσκεψη και το ερώτημα που «βασανίζει» αρκετούς φίλους της ομάδας έχει το γιατί. «Στράβωσε το deal με τους Γερμανούς;», διερωτώνται αρκετοί.

Ο λόγος που ο ΑΠΟΕΛ δεν έχει διευθετήσει την συνέντευξη Τύπου έχει να κάνει με το γεγονός πως κρίθηκε σκόπιμο να γίνει όταν θα υπάρξει τελικό αποτέλεσμα στις επαφές με τους ξένους επενδυτές. Η συμφωνία είναι σε πολύ προχωρημένο στάδιο, κάποιοι μιλούν και για υπογραφές σε αρκετά ζητήματα, όμως, γίνονται ακόμα επαφές καθώς η συνεργασία είναι πολύπλευρη και χρειάζεται χρόνος για να αναλυθούν τα πάντα.

Άλλωστε, καμία εταιρεία δεν θα επένδυε χρήμα κάπου εφόσον δεν είναι ενήμερη για όλα όσα αφορούν την επένδυση της. Έτσι, στον ΑΠΟΕΛ έκριναν ότι παρά να γίνει η συνέντευξη Τύπου και να μην είναι σε θέση ο πρόεδρος της εταιρείας να μιλήσει ανοικτά και σε βάθος για την συμφωνία με τους Γερμανούς να κλείσει το deal και να ενημερώσει τον κόσμο της ομάδας για όλα τα δεδομένα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ