aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛH Πουσκάς κέρδισε (σχεδόν) όσα και ο ΑΠΟΕΛ για Σάλαϊ

H Πουσκάς κέρδισε (σχεδόν) όσα και ο ΑΠΟΕΛ για Σάλαϊ

Κερδισμένα τρία μέρη αφήνει η μετεγγραφή του Ρόλαντ Σάλαϊ από τον ΑΠΟΕΛ στην Φράιμπουργκ. Οικονομικά τόσο οι γαλαζοκιτρίνοι όσο και η πρώην ομάδα του Ούγγρου, η Ακαδημία Πούσκας, επωφελήθηκαν σχεδόν με το ίδιο ποσό από την αγοραπωλησία του 21χρονου μεσοεπιθετικού, ο οποίος φυσικά κερδίζει χρήμα και αγωνιστική αξία με τη μετακίνηση του στην Μπουντεσλίγκα.

Ο ΑΠΟΕΛ πλήρωσε το καλοκαίρι του 2017 το ποσό του €1.200.000 εκατομμυρίου ευρώ για να αποκτήσει τα δικαιώματα του Σάλαϊ. Τον πούλησε ένα χρόνο αργότερα στην Φράιμπουργκ έναντι €4.500.000 εκατομμυρίων ευρώ, όμως το €1.000.000 πάει στο σύλλογο της Ουγγαρίας ως ποσοστό μεταπώλησης  (συμπεριλαμβανομένων και των δικαιωμάτων εκπαίδευσης).

Διαβάστε επίσης: «Ζεστό» χρήμα στο ταμείο του ΑΠΟΕΛ, «σουμάρει» €6.000.000

Η «σούμα» κάνει €2.200.000 για την Ακαδημία Πούσκας, η οποία σε διάστημα ενός έτους κέρδισε τεράστιο ποσό από την περίπτωση του Σάλαϊ. Όσον αφορά τον ΑΠΟΕΛ, αν αφαιρεθεί από το ποσό των €3.500.000 εκατομμυρίων ευρώ, που αποταμίευσε από την πώληση του Ούγγρου στην Φράιμπουργκ, το €1.200.000 της αγοράς του τότε κέρδος από την αγοραπωλησία του διεθνούς μεσοεπιθετικού είναι στα €2.300.000. Απόλυτα κερδοφόρα μετεγγραφή για ΑΠΟΕΛ και Πούσκας για έναν ποδοσφαιριστή μόλις 21 ετών.

Διαβάστε επίσης: ΒΙΝΤΕΟ: «Όχι» στην κάρτα φιλάθλου με λόγια του Γιοβάνοβιτς

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ