aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛH ιστορία στα αποδυτήρια που αποκάλυψε ο Ντολ

H ιστορία στα αποδυτήρια που αποκάλυψε ο Ντολ

Σε ερώτηση κατά πόσο θεωρεί ότι ο ΑΠΟΕΛ σπατάλησε ένα ημίχρονο εξαιτίας του σχηματισμού και των επιλογών στο αρχικό σχήμα στον αγώνα με την Καραμπάχ που βρήκε τους γαλαζοκίτρινους θριαμβευτές με 2-1 ο Τόμας Ντολ αποκάλυψε κάτι που έγινε στα αποδυτήρια μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Η σχετική αναφορά: «Ο Σόουζα μού απολογήθηκε για την απόδοσή του στο πρώτο ημίχρονο. Έκανε κάποιες λανθασμένες μπαλιές. Το ότι παραδέχθηκε ότι έκανε λάθη, δείχνει πως κανένας παίκτης δεν κρύβεται πίσω από τον προπονητή. Έχουμε παίκτες που κάνουν αυτοκριτική. Δεν ήταν καλό το πρώτο ημίχρονο, το ξέρουμε. Χάσαμε πολλές μπαλιές. Αυτό συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Μετά κάναμε αλλαγές και πιστεύω ήταν η σωστή στιγμή για να ανεβάσουμε την ομάδα με το 4-4-2. Ήταν καλό γιατί κερδίσαμε αλλά αυτό δεν σημαίνει πως αυτό είναι το σύστημα για το μέλλον. Δεν πάει έτσι. Κάναμε κάποιες καλές αποφάσεις και είμαι χαρούμενος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ