aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΓυρίζει η μπίλια για τον «αλμυρό» Ζαχίντ

Γυρίζει η μπίλια για τον «αλμυρό» Ζαχίντ

«Θέλω να μείνω στον ΑΠΟΕΛ», διαμήνυε στη διοίκηση των γαλαζοκιτρίνων τον περασμένο Μάρτιο ο Γκάγιας Ζαχίντ. Ο Νορβηγός με ρίζες από το Πακιστάν αποτελεί, αν όχι τον καλύτερο, έναν εκ των κορυφαίων παικτών του ΑΠΟΕΛ. Ως εκ τούτου, λογικό και αναμενόμενο είναι να γίνεται αρκετός λόγος αναφορικά με το συμβόλαιό του, το οποίο εκπνέει τέλος της σεζόν.

Σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα dagsavisen.no. ο 26χρονος μεσοεπιθετικός επανέλαβε ότι σε κάθε συνέντευξή του κυρίως σε ΜΜΕ του εξωτερικού. Τι; Την επιθυμία του να παίξει σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. «Θα ήταν πολύ ωραίο αν καταφέρω να αγωνιστώ σε ένα από τα 5 κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. Ίσως να υπάρξει προσφορά από εκεί. Ακόμα και σε ένα πιο αδύνατο κλαμπ σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα θα ήταν επίσης διασκεδαστικό», δήλωσε ανάμεσα σε άλλα ο Ζαχίντ.

Αργά το βράδυ της Πέμπτης ο Ελλαδίτης δημοσιογράφος της εφημερίδας «Sportime», Aντώνης Τσιράκης, σε ανάρτησή του στο twitter έγραψε κάτι που φημολογείται εδώ και μήνες στην Κύπρο. «Δεδομένα η Ομόνοια ενδιαφέρεται για τον Ζαχίντ. Εκείνος περιμένει κάτι από ΗΑΕ. Παρεμπιπτόντως, ο ΑΠΟΕΛ είχε απορρίψει προτάσεις από Τουρκία τον Ιανουάριο για εκείνον. Ίσως “σκάσει” κάτι από εκεί ξανά», ήταν η σχετική αναφορά.

Η μπίλια για το ποδοσφαιρικό μέλλον του Γκάγιας Ζαχίντ γυρίζει και μέχρι ο ίδιος να βάλει υπογραφή σε συμβόλαιο συνεργασίας το όνομά του θα είναι στο προσκήνιο. Μοναδικό δεδομένο για κάθε ενδιαφερόμενο είναι το αδιαπραγμάτευτο κασέ του. Ο δεξιοπόδαρος επιτελικός μέσος έχει κασέ πέραν των 400.000 ευρώ ετησίως και δεν είναι διατεθειμένος να χάσει ούτε σεντ. Αυτός, άλλωστε, είναι και ο λόγος που οι πιθανότητες παραμονής του στον «Αρχάγγελο» είναι περιορισμένες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ