aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Γρίφοι» εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ στον ΑΠΟΕΛ

«Γρίφοι» εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ στον ΑΠΟΕΛ

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Οι Βινίσιους και Τόμι Ορ δεν υπολογίζονται, ενώ εάν αποκτηθεί επιθετικός που θα δηλωθεί στον κατάλογο Α΄, είναι αναγκαία η αποχώρηση ενός ακόμη λεγεωνάριου παίκτη από το υφιστάμενο έμψυχο δυναμικό. Βέβαια, για να αποδεσμευτούν οι προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές θα απαιτηθεί ένα πολύ μεγάλο ποσό ως αποζημίωση, ιδιαίτερα για τον Ορ που διατηρεί γι΄ άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο (600.000 ευρώ).

Για άλλο ένα έτος διατηρεί συμβόλαιο ο Βινίσιους. Ο χρόνος, πάντως, άρχισε να μετρά αντίστροφα καθώς οδεύουμε προς την ολοκλήρωση της μετεγγραφικής περιόδου, οπότε σύντομα θα προκύψουν εξελίξεις.

Διαβάστε επίσης: Ευχάριστα νέα χιλιάδων ευρώ στον ΑΠΟΕΛ

Αν και γίνονταν σκέψεις να δοθεί με τη μορφή δανεισμού ο Βούρος, με τις καλές του εμφανίσεις στο κέντρο της άμυνας, «διπλοκλείδωσε» την παραμονή του. Σύντομα θα επιστρέψει ο Ρουέδα, ο οποίος γυμνάζεται πλέον σε κανονικό ρυθμό. Η κατάστασή του αξιολογείται καθημερινά.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Τα €2.200.000 του Μπάλογκ και η κατάρα που «πολεμά»!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ