aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROPA LEAGUEΓκουρμπάνοφ: «Ξέρουν τι θέλει ο Ντολ, είναι πιο έμπειροι…»

Γκουρμπάνοφ: «Ξέρουν τι θέλει ο Ντολ, είναι πιο έμπειροι…»

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο προπονητής της Καραμπάχ, Γκουρμπάνοφ, ενόψει του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ για την 3η αγωνιστική στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Ο τεχνικός των Αζέρων αναφέρθηκε στα αγωνιστικά δεδομένα, ενώ σύγκρινε και το ματς μεταξύ των δύο ομάδων που πραγματοποιήθηκε πριν τρεις μήνες.

Αναλυτικά όλα όσα ανέφερε:

Το αρχικό του σχόλιο: «Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό για εμάς, έτσι και το αυριανό. Ανυπομονούμε και θέλουμε τη νίκη. Πάντα προσπαθούμε να παίζουμε με πειθαρχία και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε».

Για το αν υπάρχουν τραυματίες: «Οι Εμρέλι και Ρομέρο προπονούνται με την ομάδα. Έχουμε ακόμη χρόνο μέχρι αύριο. Θα πάρουμε την τελική μας απόφαση μετά την πρωινή προπόνηση. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βρίσκονται στη 18άδα. Ο Αράζ θα είναι 18άδα».

Για τις διαφορές του ΑΠΟΕΛ σε σχέση με πριν τρεις μήνες: «Τότε ήρθε ο νέος προπονητής. Το πλεονέκτημα τους ήταν ότι υπήρχε μεγάλος ενθουσιασμός στην ομάδα. Ανησυχούσαμε γι’ αυτό, ενώ δεν ξέραμε ούτε και τον τρόπο παιχνιδιού του. Tο περιμέναμε αλλά δεν ήταν εύκολο. Τώρα καταλαβαίνουν τι θέλει ο προπονητής. Νομίζω είναι πιο έμπειροι τώρα. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε έτοιμοι για οποιεσδήποτε δυσκολίες».

Για τη σημαντικότητα του αγώνα: «Δεν θέλω να μιλήσω με ποσοστά. Είδατε τα αποτελέσματα της προηγούμενης αγωνιστικής. Πιθανότατα κανείς δεν περίμενε να χάσει ο ΑΠΟΕΛ από την Ντουντελάνζ μέσα στην έδρα του. Δεν μπορούμε να σχολιάσουμε αυτό το παιχνίδι. Πιθανότατα η τελευταία αγωνιστική θα κρίνει τι θα γίνει στον όμιλο. Θα παλέψουμε μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Και οι τρεις ομάδες έχουν πιθανότητες να προχωρήσουν. Θα είναι λάθος να πω κάτι τώρα».

Για το αν υπάρχουν ψυχολογικές δυσκολίες: «Υπάρχουν πλεονεκτήματα αλλά και μειονεκτήματα. Δεν θα είναι εύκολο για καμία από τις δύο ομάδες. Οι δύο πλευρές ξέρουν η μια την άλλη. Νομίζω πρέπει να είμαστε πολύ παθιασμένοι σε αυτό το παιχνίδι. Αυτό θα πρέπει να είναι η δύναμη μας. Έχουμε ένα στυλ παιχνιδιού και προσπαθούμε να το βελτιώσουμε. Παίζουμε 4 φορές την ίδια ομάδα και στο πρωτάθλημα μας. Είναι παράγοντες που δεν μπορούμε να ελέγξουμε. Πρέπει να πάρουμε αυτή την ομάδα πολύ πιο σοβαρά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ