Υπέροχο είναι το πρώτο γκολ του Καντέ Ντιαβαρά με τη φανέλα της Τρουά! Ο μεταξύ άλλων πρώην εξτρέμ του ΑΠΟΕΛ πριν μερικές βδομάδες μετακινήθηκε από το Μαγδεμβούργο (Μπουντεσλίγκα 2), στο σύλλογο της δεύτερης κατηγορίας στη Γαλλία και χθες (02/02) άνοιξε λογαριασμό.
Συγκεκριμένα στο 52’ της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Αμιέν ο 26χρονος ποδοσφαιριστής πήρε την μπάλα λίγα μέτρα εκτός περιοχής, «άδειασε» τον προσωπικό του αντίπαλο και ακολούθως τελείωσε υποδειγματικά τη φάση. Με φαλτσαριστό πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ο Ντιαβαρά έδωσε πολύ λίγα περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο κίπερ, ο οποίος είδε την μπάλα να αναπαύεται στη δεξιά του γωνία.
Ο διεθνής με τη Γουινέα μεσοεπιθετικός είχε έρθει για πρώτη φορά στο νησί μας τον Ιανουάριο του 2021 για λογαριασμό του ΠΟΞ. Το καλοκαίρι του ίδιου έτους υπέγραψε στους γαλαζοκίτρινους της Λευκωσίας, όπου μέτρησε ωστόσο μόλις έντεκα εμφανίσεις. Τη σεζόν 2022-2023 είχε γεμάτη παρουσία ως δανεικός στην ΕΝΠ και ακολούθως επέστρεψε στη Γαλλία για λογαριασμό της Χάβρης. Στην πορεία δόθηκε δανεικός σε Κονκαρνό και Πάου FC, το περασμένο καλοκαίρι πήγε στη Γερμανία και πρόσφατα μετακινήθηκε εκ νέου στη Γαλλία για λογαριασμό της Τρουά.
🍬 Le bonbon de la soirée signé Kandet Diawara ! pic.twitter.com/7fY5i8s2ra
— Ligue 2 BKT (@Ligue2BKT) March 2, 2026














