aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROPA LEAGUEΓιουρόπα Λιγκ: Στο 2ο γκρουπ δυναμικότητας ο ΑΠΟΕΛ, μαθαίνει αντίπαλους

Γιουρόπα Λιγκ: Στο 2ο γκρουπ δυναμικότητας ο ΑΠΟΕΛ, μαθαίνει αντίπαλους

Στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ θα βρίσκεται ο ΑΠΟΕΛ που θα συμμετάσχει στους ομίλους της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης για τέταρτη φορά στην ιστορία τους.

Με 26.500 βαθμούς οι γαλαζοκίτρινοι υπερτερούν κατά πολύ αρκετών εκ των 38 ομάδων της διοργάνωσης και έτσι θα είναι στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή το μεσημέρι.

Ακολουθούν τα γκρουπ δυναμικότητας όπως είναι διαμορφωμένα αυτή τη στιγμή, τα οποία όμως θα ξεκαθαρίσουν οριστικά μετά το τέλος των επαναληπτικών αναμετρήσεων της Πέμπτης. Κάποιες ομάδες πιθανόν να αλλάξουν γκρουπ, όμως δεν επηρεάζονται οι πρωταθλητές Κύπρου ανεξαρτήτως αποκλεισμών ή προκρίσεων το βράδυ της Πέμπτης. Θα είναι σίγουρα στο 2ο γκρουπ όπως προαναφέραμε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ