aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΓιάννος Ιωάννου: «Δεν θα το άλλαζα με όλα τα λεφτά του κόσμου»

Γιάννος Ιωάννου: «Δεν θα το άλλαζα με όλα τα λεφτά του κόσμου»

Τον σεβασμό των οπαδών του ΑΠΟΕΛ και των αντιπάλων που έχει καταφέρει να κερδίσει στην πολύχρονη ποδοσφαιρική του καριέρα δεν θα τον άλλαζε με όλα τα λεφτά του κόσμου. Λόγια του Γιάννου Ιωάννου στην εκπομπή «Βάλε ένα γκολ» στο ραδιόφωνο του Active (107,4 & 102,5). O «Μίστερ Γκολ» του ΑΠΟΕΛ. Μπορεί οικονομικά οι εποχές να ήταν διαφορετικές και να μην εξασφαλίζονταν ακόμα και οι σπουδαιότεροι ποδοσφαιριστές, όμως ο πρώτος σκόρερ του ΑΠΟΕΛ τονίζει πως την καταξίωση που κέρδισε στην ομάδα του δεν θα την άλλαζε με καμία επιταγή.

Η σχετική τοποθέτηση: «Εγώ δε θα άλλαζα τίποτα από τα όσα έχω ζήσει στον ΑΠΟΕΛ, είτε από το ένα πόστο (του ποδοσφαιριστή) είτε από το άλλο (του βοηθού προπονητή). Το τι όφελος είχα ως άτομο από τον ΑΠΟΕΛ, αυτή την καταξίωση, δεν θα την άλλαζα με τίποτα. Όλοι μας, όσοι παίξαμε ένα μήνα ή μια 20ετία στον ΑΠΟΕΛ, έχουμε επωφεληθεί. Στο μυαλό το δικό μου μένουν ωστόσο μόνο οι επιτυχίες, παρόλο που έζησα και αποτυχίες. Και στις αποτυχίες σεβόμουν τον αντίπαλο, γι’ αυτό νιώθω ότι καταξιώθηκα στη συνείδηση του κόσμου, δεν λέω όλων, όμως κατάφερα να φτιάξω ένα καλό όνομα μέσα στο γήπεδο και με εκτιμούν ακόμη και αντίπαλοι μέχρι σήμερα. Αυτό για μένα έχει σημασία, απ’ όλα τα λεφτά του κόσμου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ