aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΓια τον ΑΠΟΕΛ τιμητικές ήττες δεν υπάρχουν, για τον ΑΠΟΕΛ…

Για τον ΑΠΟΕΛ τιμητικές ήττες δεν υπάρχουν, για τον ΑΠΟΕΛ…

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Το έργο του ΑΠΟΕΛ στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» ήταν εξ αρχής δύσκολο. Απέναντι στην πιο ισχυρή ομάδα του ομίλου, Σεβίλλη, οι γαλαζοκίτρινοι δέχθηκαν μία ήττα (1-0) στο πρόγραμμα. Στο τέλος της ημέρας αν ο ΑΠΟΕΛ μείνει εκτός των «32» της διοργάνωσης» η αιτία δεν θα είναι η ήττα στην Ανδαλουσία.

Η ομάδα του Χουλέν Λοπετέγι παρά τις πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, 10 στο σύνολο, ήταν σαφώς ανώτερη στο γήπεδο, αν και δεν έφτασε σε υψηλά στάνταρ απόδοσης. Ο ΑΠΟΕΛ στάθηκε καλά στον αγωνιστικό χώρο απέναντι στη φημισμένη αντίπαλό του, ήταν στη διεκδίκηση αποτελέσματος μέχρι  το τέλος, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για να του αποφέρει βαθμολογικό κέρδος.

Διαβάστε επίσης: Τα δεδομένα στον όμιλο του ΑΠΟΕΛ, βαθμολογία και 2 τελικοί με Καραμπάχ

Η φράση «τιμητική ήττα» που λέχθηκε πολλάκις από χθες βράδυ δεν αρμόζει στον ΑΠΟΕΛ και δεν την συμμερίζεται κανείς στο γαλαζοκίτρινο «στρατόπεδο». Άλλωστε μιλάμε για μία ομάδα που στην δεκαετή παρουσία της σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης πήρε ισοπαλία στη Μαδρίτη από την Ατλέτικο, ισοπαλία από την Ντόρτμουντ στη Γερμανία, παραλίγο να πάρει βαθμό από την Μπαρσελόνα στη Βαρκελώνη.

Διαβάστε επίσης: Ανυπέρβλητο εμπόδιο για τον ΑΠΟΕΛ, με… μεξικάνικη σάλτσα! (pics & vid)

Η ομάδα του Τόμας Ντολ παραμένει χωρίς βαθμό στις πρώτες δύο αγωνιστικές και επιστρέφοντας από την Ανδαλουσία, μάλλον θα τα έχει με τον εαυτό της περισσότερο για την εφιαλτική ήττα από την Ντουντελάνζ στην πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Μερικά λεπτά μετά το τέλος της αναμέτρησης Χαλένιους, Εφραίμ και Ντολ μίλησαν για τελικούς με την Καραμπάχ.

Οι πρωταθλητές αντιμετωπίζουν δύο φορές τους Αζέρους, έξω στις 24/10 και μέσα στις 7/11 και θα παίξουν με το… πιστόλι στον κρόταφο, καθώς είναι επιτακτική ανάγκη η συγκομιδή τουλάχιστον τεσσάρων βαθμών στους δύο αγώνες εάν θέλουν να διεκδικήσουν την πρόκρισή τους στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ