aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΦανούριος για ΑΠΟΕΛ: «Έξι φορές, έξι φορές. Εξιτάρει τους παίκτες»

Φανούριος για ΑΠΟΕΛ: «Έξι φορές, έξι φορές. Εξιτάρει τους παίκτες»

Το ζευγάρι Απόλλων – ΑΠΟΕΛ «μαγνήτισε» τα βλέμματα στην κλήρωση της φάσης των «16» του κυπέλλου Coca – Cola. Μιλώντας μετά το τέλος της διαδικασίας ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου έδωσε μοιρασμένες πιθανότητες πρόκρισης στις δύο ομάδες και τόνισε πως τέτοιου είδους αγώνες εξιτάρουν τους παίκτες των δύο ομάδων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Σίγουρα είναι ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι. Δύο από τις καλύτερες ομάδες τα τελευταία χρόνια στο ποδοσφαιρικό στερέωμα. Είναι απλά τα πράγματα, αν θέλεις να ταξιδέψεις μακριά στη διοργάνωση και μέχρι τον τελικό θα πρέπει να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο. Σίγουρα ο ΑΠΟΕΛ είναι πολύ μεγάλη ομάδα, όπως είμαστε και εμείς, και σίγουρα είναι ένα ζευγάρι στο 50%-50%. Εκείνος που θα βρεθεί στη μέρα του στα δύο παιχνίδια θα έχει τις περισσότερες πιθανότητες να πάρει την πρόκριση. Ελπίζουμε να γίνουν δύο παιχνίδια καλά σε Λεμεσό και Λευκωσία και ο καθένας εύχεται η ομάδα του να πάρει την πρόκριση».

Διαβάστε επίσης: «Μάχη» Απόλλων – ΑΠΟΕΛ στους «16», οι ημερομηνίες διεξαγωγής

Για το ότι θα βρεθούν οι δύο ομάδες έξι φορές φέτος: «Έξι φορές, έξι φορές. Τα δύσκολα είναι για τους δυνατούς. Και οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ και οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα ως παίκτες μεγάλων ομάδων τους εξιτάρουν τέτοια παιχνίδια, άρα είναι δεδομένα ότι θα έχουμε σημαντικές αναμετρήσεις».

Διαβάστε επίσης: Ντέρμπι – «φωτιά» στους «16» του κυπέλλου! (όλα τα ζευγάρια)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ