aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΦανούριος: «Αυτή η καραμέλα τελείωσε. Έχουμε ατζέντα τα ματς με τον ΑΠΟΕΛ»

Φανούριος: «Αυτή η καραμέλα τελείωσε. Έχουμε ατζέντα τα ματς με τον ΑΠΟΕΛ»

Από τα λόγια στην πράξη προχωρούν στον Απόλλωνα για το θέμα του αιτήματος καθόδου ξένων διαιτητών στην Κύπρο. Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου των «γαλάζιων», Φανούριος Κωνσταντίνου, μιλώντας στον Super Sport FM (104.) τόνισε πως η διοίκηση του Απόλλωνα θα προσπαθήσει τις επόμενες μέρες να αποτελέσει τον πυρήνα απευθυνόμενη σε όλες τις ομάδες για κατάθεση αιτήματος στην ΚΟΠ.

Ο Φανούριος Κωνσταντίνου ανέφερε, πέραν των φάσεων στις οποίες ζήτησε πέναλτι στο χθεσινό ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ σε ανατροπές των Αγκίρε και Καρ, παλαιότερες περιπτώσεις που στην ομάδα της Λεμεσού θεωρούν ότι αδικήθηκαν από τη διαιτησία.

Διαβάστε επίσης: Aπόλλων: Από τα λόγια στην πράξη. Βρίσκει, όμως, συμμάχους;

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για την τοποθέτηση του κ. Γλυκή και το θέμα ξένων διαιτητών: «Θα προσπαθήσουμε τις επόμενες ημέρες να αποτελέσουμε τον πυρήνα μίας διαδικασίας απευθυνόμενοι σε όλες τις ομάδες για να συγκροτηθεί η δυναμική που θα ζητήσει την κάθοδο ξένων διαιτητών. Χαιρετίζουμε την στάση του συνάδελφου του Νεκτάριου Πετεβίνου, ο οποίος όπως το έχω αντιληφθεί ο ΑΠΟΕΛ δεν είναι αρνητικός. Επίσης και ο Σάββας Πηλακούτας είπε ότι το θέμα θα είναι στην ατζέντα και του συμβουλίου της Ανόρθωσης».

Από το πρωί ο πρόεδρος και οι συνεργάτες του έχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα για αυτό το θέμα. Δεν ήταν εν βρασμώ ψυχής οι δηλώσεις που έγιναν από τον κ. Γλυκή, ήταν με πλήρη επίγνωση, και τις επόμενες μέρες θα γίνουν διάφορες διεργασίες για αυτό το ζήτημα».

Ποιο είναι το σκεπτικό γι’ αυτή την απόφαση. Τι θεωρείται ότι μπορεί να αλλάξει; «Ο καθένας βλέπει τα του οίκου του. Εμείς βλέπουμε διαχρονικά η ομάδα μας να μην παίρνει αυτά που δικαιούται με βάση τους κανονισμούς διαιτησίας,. Αυτή η καραμέλα έχει τελειώσει για εμάς. Χάσαμε πρωταθλήματα και κύπελλα και ο Απόλλωνας θα κάνει τα πάντα για να διαφυλάξει τα συμφέροντα του. Βλέπουμε να εφαρμόζονται διαφορετικοί κανονισμοί. Είχαμε δύο πέναλτι χθες που δεν δόθηκαν, δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Βούρο δεν δόθηκε. Τα ίδια με τον Λούκα Σωτηρίου παλαιότερα στη Λευκωσία με τρεις αποβολές που δόθηκαν. Πέρυσι με τον Βασίλη Δημητρίου στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ χέρι του Ζαχίντ που δεν δόθηκε και ακολούθως πέναλτι και κόκκινη στον Βάλε. Έχουμε ατζέντα με παιχνίδια κόντρα στον ΑΠΟΕΛ. Σε άλλο παιχνίδι κουτούλησαν δύο παίκτες του ΑΠΟΕΛ και δόθηκε φάουλ. Χθες, μόνο τρία λεπτά καθυστερήσεων, ενώ έπρεπε να ήταν έξω. Δεν μειώνει κανείς το εκτόπισμα του ΑΠΟΕΛ. Είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Κύπρο, η πιο επιτυχημένη στην Ευρώπη. Εμείς το λέμε για να διεκδικήσουμε τα συμφέροντα του Απόλλωνα. Εμείς θα παλέψουμε για να προχωρήσει το θέμα των ξένων διαιτητών. Θα δούμε ποιοι θα είναι συνοδοιπόροι».

Θα καταγγελθεί η διαιτησία: «Θα συζητηθεί το απόγευμα, το πιο πιθανό ναι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ