aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΦανιέρος: «Εγώ δεν είδα κάτι, ο ΑΠΟΕΛ το κάνει για τις εντυπώσεις»

Φανιέρος: «Εγώ δεν είδα κάτι, ο ΑΠΟΕΛ το κάνει για τις εντυπώσεις»

Σανίδα σωτηρίας για τον Ερμή χαρακτήρισε ο Λούκας Φανιέρος τη νίκη της ομάδας του επί του ΑΠΟΕΛ. Ο πρόεδρος των «φτεροπόδαρων» αναφερόμενος για την καταγγελία του ΑΠΟΕΛ για τη διαιτησία του Λούκα Σωτηρίου σημείωσε ότι είναι δικαίωμά του, εκφράζοντας την άποψη πως το κάνει για τις εντυπώσεις και για τα επόμενα παιχνίδια του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Νικήσαμε τον ΑΠΟΕΛ, ήταν μία σανίδα σωτηρίας αλλά τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμη. Θα το παλέψουμε, υπάρχει ανταγωνισμός και αυτό είναι πολύ καλό για όλες τις ομάδες στο πρωτάθλημα. Είναι πολύ λυπηρό νέο ο τραυματισμός του Γαβριήλ και του ευχόμαστε καλή ανάρρωση. Ο ΑΠΟΕΛ δεν ήταν χαλαρός, ήμασταν τυχεροί στη φάση με τον τερματοφύλακα. Δεν χαρίστηκε επειδή είχε το ματς με την Ανόρθωση, ήμασταν τυχεροί και κερδίσαμε».

Για την καταγγελία του ΑΠΟΕΛ για τον διαιτητή Λούκα Σωτηρίου: «Εγώ δεν είδα κάτι, σε ένα αδιάφορο ματς γι’ αυτούς γιατί βγάζει αυτή την κακία; Δικαιούται, είναι ΑΠΟΕΛ, αλλά αυτό το πράγμα το κάνεις για τις εντυπώσεις. Για το επόμενο σου ματς και καλά κάνεις. Τι είχε αυτό το παιχνίδι δηλαδή; Για τα πέναλτι, αυτή είναι η γνώμη του ΑΠΟΕΛ. Δεν νομίζω να υπήρχε κάτι, είχαμε δύο πέναλτι αλλά μας έδωσαν το ένα. Ο καθένας δικαιούται να καταγγείλει όποιον θέλει, μπορεί να αδικήθηκε ο ΑΠΟΕΛ, αλλά με την καταγγελία δεν καταλαβαίνω γιατί το κάνει. Σίγουρα είναι δικαίωμα του».

Για την μάχη του τίτλου, είπε: «Η Ομόνοια έχει το προβάδισμα αλλά τίποτα δεν τελείωσε. Δεν περίμενα την ΑΕΛ να έχει αυτά τα αποτελέσματα, είναι κρίμα. Ένας τερματοφύλακας που ήταν το νούμερο ένα να γίνει αυτό, έκανε το πρώτο του λάθος. Είναι ο καλύτερος όταν παίζει με τα πόδια σίγουρα, αλλά μπορεί να συμβεί αυτό, το λάθος δεν έπρεπε να γίνει. Εκείνη την στιγμή δεν χρειαζόταν να ρισκάρει, σε ένα άλλο παιχνίδι θα ήταν αλλιώς αλλά σε ένα τόσο κρίσιμο ματς έπρεπε να ήταν πιο προσεκτικός. Αλλά ξέρεις τι λένε; Ότι πνίγεται αυτός που ξέρει το καλύτερο κολύμπι. Έτσι έπαθε ο Βοζίνια. Εγώ πιστεύω στο Ομόνοια-ΑΕΛ θα κριθεί ο τίτλος. Νομίζω προβάδισμα, βάση προγράμματος, έχει ο Απόλλων. Θα δούμε, είναι ωραίο το πρωτάθλημα».

Για την μάχη του υποβιβασμού: «Αυτή την αγωνιστική θα κριθούν πολλά. Δεν μπορείς να έχεις αδιαφορία, πρέπει σε κάθε ματς να υπάρχει ένα έπαθλο. Βλέπεις με τον Εθνικό είχαν θέμα με το στοίχημα. Ο κόσμος όταν βρει ομάδα που είναι αδιάφορη παίζουν στοιχήματα να χάσει, αυτό είναι. Παντού υπάρχουν τζογαδόροι και αυτή είναι η δουλειά τους, να παίζουν για να κερδίζουν και όχι μόνο στην Κύπρο σε όλο τον κόσμο».

Αν θα σωθεί ο Ερμής, απάντησε: «Θα επιδιώξουμε με όλες μας τις δυνάμεις μας να κερδίσουμε τα παιχνίδια και θα πρέπει να κριθεί από τις ομάδες που είναι μέσα στο γήπεδο και όχι από την διαιτησία το τι θα γίνει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ