aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROPA LEAGUEΕυρώπη... τέλος με δεύτερη ήττα για τον ΑΠΟΕΛ (pics & vid)

Ευρώπη… τέλος με δεύτερη ήττα για τον ΑΠΟΕΛ (pics & vid)

Μοναδικός στόχος πλέον, το πρωτάθλημα. Ο ΑΠΟΕΛ δεν κατάφερε ούτε στον επαναληπτικό με τη Βασιλεία για τη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ να παίξει καλά και γνώρισε δεύτερη ήττα από τους Ελβετούς μέσα σε μία εβδομάδα, αυτή τη φορά με 0-1 στο «Ζανκτ Γιάκομπ Παρκ» (0-3 το αποτέλεσμα στο ΓΣΠ την προηγούμενη Πέμπτη). Έτσι, οι γαλαζοκίτρινοι επικεντρώνονται πλέον στο πρωτάθλημα και στην προσπάθειά τους να κατακτήσουν το πρωτάθλημα, αφού φέτος είναι πολύ δυσκολότερα τα πράγματα.

Η Βασιλεία επιβεβαίωσε ουσιαστικά τον διαδικαστικό χαρακτήρα της ρεβάνς, και πήρε την πρόκριση στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ. Οι Ελβετοί, είχαν τον αέρα του 3-0 από το πρώτο ματς και σχεδόν με σβηστές μηχανές πήραν τη νίκη και σφράγισαν την πρόκριση.

Το γκολ των γηπεδούχων ήρθε στο 38’ όταν ο Φρέι από την άσπρη βούλα ευστόχησε στο πέναλτι που νωρίτερα είχε κερδίσει ο Στόκερ από μαρκάρισμα του Ιωάννου. Ο ΑΠΟΕΛ έχασε σπουδαία ευκαιρία να ισοφαρίσει, αφού ο Ντε Βιντσέντι στο 74’ αστόχησε στην εκτέλεση του πέναλτι που κέρδισε ο Ιωάννου.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ!

Βασιλεία (Μαρσέλ Κόλερ): Νίκολιτς, Κέμερτ, Μπέργκστρομ, Τσούμαρτ, Ισούφι, Πετρέτα (46′ Ζέγκροβα), Φράι (70′ Ραμίρες), Τζάκα, Στόκερ, Κάμπο, Αντεμί (32′ Kαμπράλ).

ΑΠΟΕΛ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βάτερμαν, Σάβιτς, Βούρος, Μερκής, Ιωάννου, Μιχαΐλοβιτς, Μάτιτς, Γιάκολις (46′ Ντε Βινσέντι), Γένσεν, Αλωνεύτης (61′ Εφραίμ), Τάαμαρι (70′ Πάβλοβιτς).

Γήπεδο: «Ζανκτ Γιάκομπ-Παρκ».

Σκόρερ: 38′ πεν. Φράι.

Κίτρινες: 81′ Ισούφι / 32′ Μάτιτς, 55′ Γένσεν, 63′ Εφραίμ, 76′ Βούρος, 85′ Nτε Βινσέντι.

Αποβολές: -/-.

Διαιτητής: Πάβελ Κράλοβετς (Τσεχία).

Βοηθοί: Ίβο Νάντβορνικ (α’) και Τόμας Μόκρους (β’) (Τσεχία).

Τέταρτος: Μίροσλαβ Ζελίνκα (Τσεχία).

VAR: Πάβελ Γκιλ και Μπαρτόζ Φρανκόφσκι (Πολωνία).

Παρατηρητής διαιτησίας: Αλέν Χάμερ (Λουξεμβούργο).

Παρατηρητής αγώνα: Λούκας Βαχόφσκι (Πολωνία).

ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ!



 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ