aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΕτοιμάζει Εφραίμ… για το ντέρμπι τίτλου!

Ετοιμάζει Εφραίμ… για το ντέρμπι τίτλου!

Ο επαναληπτικός αγώνας κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία στον Μπρούνο Μπαλταζάρ να δώσει χρόνο συμμετοχής στον Γιώργο Εφραίμ.

Ο Κύπριος διεθνής μεσοεπιθετικός προπονείται την τελευταία βδομάδα σε φουλ ρυθμούς, ήταν στον πάγκο κόντρα στην ΑΕΚ στο Αρένα και θα μπορούσε να του δώσει χρόνο ο Πορτογάλος τεχνικός ωστόσο η εξέλιξη του αγώνα δεν του επέτρεψε κάτι τέτοιο.

Διαβάστε επίσης: Πετυχημένη η επέμβαση Αντωνίου και ο χρόνος επιστροφής του

Ο Γιώργος Εφραίμ για να είναι πανέτοιμος στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα θα πρέπει να πάρει χρόνο στα πόδια του ώστε να βρει τα πατήματα του γι’ αυτό και ο επαναληπτικός αγώνας του κυπέλλου αποτελεί μεγάλη ευκαιρία για τον ίδιο να βρει τα πατήματα του.

Διαβάστε επίσης: Πραγματικό ντέρμπι έστω και αργά!

Τελευταία φορά που αγωνίστηκε ήταν στις 31 Ιανουαρίου στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα που έγινε στο Τσίρειο και ο ΑΠΟΕΛ επικράτησε με 2-1. Στο παιχνίδι εκείνο ο Εφραίμ πέρασε σαν αλλαγή στο 46’  του αγώνα και έχοντας πολύ καλή παρουσία βοήθησε την ομάδα να φύγει με το διπλό από τη Λεμεσό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ