aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΕπιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της Φιορεντίνα ο Τάαμαρι: «Δεν είναι φήμες»

Επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της Φιορεντίνα ο Τάαμαρι: «Δεν είναι φήμες»

Καλεσμένος σε τηλεοπτικό σταθμό της πατρίδας του (Al Mamlaka TV) ήταν ο Μούσα Αλ Τάαμαρι με αφορμή τη συμμετοχή της Ιορδανίας στο ασιατικό κύπελλο.

Ο νεαρός άσος του ΑΠΟΕΛ και αστέρι της Εθνικής Ιορδανίας, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην παρουσία του στους γαλαζοκίτρινους και στο φημολογούμενο ενδιαφέρον της Φιορεντίνα για την απόκτησή του.

Διαβάστε επίσης: «Κερδίζει πόντους στον ΠΑΟΚ ο Τάαμαρι»

Συγκεκριμένα ανέφερε πως δεν είναι φήμες, αλλά πραγματικότητα το ενδιαφέρον των «βιόλα» και τόνισε πως το γνωρίζει ο ΑΠΟΕΛ, εκφράζοντας παράλληλα την εμπιστοσύνη του στη διοίκηση της ομάδας τον και υπενθυμίζοντας ότι έχει συμβόλαιο για τρία χρόνια.

Διαβάστε επίσης: H πλάκα στην Ελλάδα με την τιμή αγοράς του Τάαμαρι

Τόνισε επίσης πως πρόκειται απλώς για ενδιαφέρον και ότι δεν υπάρχει πρόταση προς το παρόν, κάτι το οποίο επιβεβαίωσε και ο ΑΠΟΕΛ. Η διοίκηση των γαλαζοκίτρινων δεν αναφέρθηκε στην Φιορεντίνα, αλλά για ενδιαφέρον από διάφορες ομάδες, ωστόσο το «έκοψε», τονίζοντας πως δεν υπάρχει επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Ιορδανού άσου.

Διαβάστε επίσης: Μιλούν για νέα πρόταση €14.000.000 στον ΑΠΟΕΛ για Τάαμαρι

Σχετικά με την παρουσία του στον ΑΠΟΕΛ, είπε πως από μικρή ηλικία ήθελε να αγωνιστεί στην Ευρώπη. Χαρακτήρισε τον ΑΠΟΕΛ μεγάλη ομάδα και επιβεβαίωσε πως οι τρεις πρώτοι μήνες γι’ αυτόν, ήταν εξαιρετικά δύσκολοι λόγω της γλώσσας κυρίως, άλλα όλοι στον σύλλογο τον βοήθησαν να προσαρμοστεί.

Διαβάστε επίσης: «Κοντά στην Φιορεντίνα ο Τάαμαρι για 20.000.000 δολάρια»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ