aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΕπιβεβαιώνει ο Τραμετσάνι: «Περιμένω τηλεφώνημα...»

Επιβεβαιώνει ο Τραμετσάνι: «Περιμένω τηλεφώνημα…»

Τις πληροφορίες που τον θέλουν να είναι κοντά στην επιστροφή του στους πάγκους επιβεβαίωσε ο Πάολο Τραμετσάνι. Ο Ιταλός τεχνικός παραχώρησε αποκλειστικές δηλώσεις στην ιστοσελίδα calciomercatonews.com με κύριο θέμα συζήτησης τον χθεσινοβραδινό αγώνα της Ίντερ με την Ντόρτμουντ για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο πρώην προπονητής του ΑΠΟΕΛ αγωνίστηκε ως ποδοσφαιριστής στους «νερατζούρι» και συχνά καλείται από τα ιταλικά ΜΜΕ να αναλύσει παιχνίδια της Ίντερ. Στο τέλος της συνέντευξής του ο Πάολο Τραμετσάνι ερωτήθηκε αν πλησιάζει η ώρα να επιστρέψει στους πάγκους και η απάντησή του ήρθε να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες του Αρμένιου δημοσιογράφου, Χρατς Χατσατριάν, που δημοσίευσε πληροφορίες στο Twitter, ότι ο Ιταλός βρίσκεται μια ανάσα από την Εθνική Αρμενίας.

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη για Τραμετσάνι: «Θα είναι ο νέος προπονητής…»

«Κάτι κινείται. Περιμένω ένα τηλεφώνημα», ήταν η απάντηση του Πάολο Τραμετσάνι, o οποίος σε διευκρινιστική ερώτηση αν το ενδιαφέρον που υπάρχει αφορά ιταλική ομάδα απάντησε: «Όχι, του εξωτερικού».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ