aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΕπιμένουν για τον Σάμιο του ΑΠΟΕΛ: «Ρήτρα αποδέσμευσης»

Επιμένουν για τον Σάμιο του ΑΠΟΕΛ: «Ρήτρα αποδέσμευσης»

Ως το πρώτο φαβορί για τη θέση του διευθυντή ακαδημιών του Παναθηναϊκού έχουν τα ελλαδικά ΜΜΕ τον προπονητή της ομάδας U19 του ΑΠΟΕΛ, Βαγγέλη Σάμιο. Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας gazzetta.gr στο συμβόλαιο του Ελλαδίτη υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης από τον ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά το δημοσίευμα

«Ο Βαγγέλης Σάμιος είναι το φαβορί για να αναλάβει διευθυντής στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr! Δεν υπάρχει θέμα με την συνεργασία που έχει με τον ΑΠΟΕΛ, καθώς υπάρχει σχετική ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιό του.

Στην τελική ευθεία έχει μπει η πρόσληψη διευθυντή στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού. Όπως σας έχουμε ενημερώσει, οι άνθρωποι της ΠΑΕ είχαν καταλήξει σε έναν εκ των Βαγγέλη Σάμιου ή Γιάννη Βονόρτα. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, φαβορί είναι ο Σάμιος, ο οποίος είχε εργαστεί για αρκετά χρόνια κατά το παρελθόν στα τμήματα υποδομής του «τριφυλλιού» και γνωρίζει από πρώτο χέρι την κατάσταση.

Ο έμπειρος προπονητής που εργάζεται ως τεχνικός διευθυντής στις ακαδημίες του ΑΠΟΕΛ την τελευταία διετία, έχει ξεκάθαρο προβάδισμα για να αποτελέσει τον εκλεκτό. Μάλιστα, δεν υπάρχει κανένα θέμα με το συμβόλαιο που έχει με την κυπριακή ομάδα μέχρι το 2021, καθώς υπάρχει σχετική ρήτρα αποδέσμευσης στην συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, μία ρήτρα που προτίθεται να την καλύψει ο ίδιος για να προχωρήσει ο «γάμος» με τον Παναθηναϊκό.

Το αργότερα μέχρι την Δευτέρα η ΠΑΕ θα ανακοινώσει την απόφασή της».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ