aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΕπανήλθε για Ντένι Άλαρ ο ΑΠΟΕΛ

Επανήλθε για Ντένι Άλαρ ο ΑΠΟΕΛ

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ

Η εμπλοκή που παρατηρείται στις υποθέσεις των Βιέιρα και Κόντε αναγκάζουν τον ΑΠΟΕΛ να στρέψει άλλου το ενδιαφέρον τους με την περίπτωση του Ντένι Άλαρ να βρίσκεται εκ νέου στο επίκεντρο.

Πληροφορίες της ιστοσελίδας μας από την Αυστρία αναφέρουν πως οι γαλαζοκίτρινοι προσέγγισαν εκ νέου την πλευρά του ποδοσφαιριστή και είναι έτοιμοι να καταθέσουν νέα βελτιωμένη πρόταση στην Στουρμ Γκρατς για να αποκτήσουν τα δικαιώματα του.

Διαβάστε επίσης: Από τις Ακαδημίες του ΑΠΟΕΛ στην Λίβερπουλ με 34.000.000 ευρώ!

Πρόκειται για ιδιαίτερα δύσκολη περίπτωση ωστόσο τα χρήματα που χρειάζονται για να αποκτήσουν τα δικαιώματα του είναι περίπου τα ίδια αυτά του Κόντε με αποτέλεσμα ο Μπρούνο Μπαλταζάρ να έχει ανάψει πράσινο ώστε να αρχίσουν εκ νέου διαπραγματεύσεις.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Τα βρίσκει σκούρα λόγω οικονομικού

Ο Ντένι Άλαρ είναι 28 ετών, πέρσι αναδείχθηκε 2ος σκόρερ με 24 τέρματα σε 45 συμμετοχές ενώ μοίρασε και 5 ασίστ. Στο παρελθόν αγωνίστηκε και στην Ραμπίντ Βιέννης ενώ σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Αυστριακοί η ρήτρα του ανέρχεται στο 1 εκ. ευρώ με το ποσό ωστόσο να είναι διαπραγματεύσιμο αφού τον Μάιο του 2019 ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ