aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΕντυπωσιάζει... ο Πασιένσια

Εντυπωσιάζει… ο Πασιένσια

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΘΩΜΑ

Στην Ολυμπιακή ποδοσφαιρική ομάδα της Πορτογαλίας συμμετέχει ο γιος του πρώην προπονητή του ΑΠΟΕΛ, Ντομίνγκος Πασιενσια, με αρκετά καλές συμμετοχές, που είχαν ως αποτέλεσμα ένα αφιέρωμα από την επίσημη ιστοσελίδα της FIFA για την πορεία του στο τουρνουά, αλλά και γενικά για τη ζωή του.

Ο Γκονσάλο Πασιένσια σχολίασε στο αφιέρωμα το νόημα του επιθέτου του (Πασιένσια σημαίνει υπομονή στα Πορτογαλικά), αλλά και μίλησε για τη σημασία που έχει ο πατέρας του στη ζωή του, αλλά και για το πώς τον επηρέασε στην επιλογή του επαγγέλματος του.

«Κατ ‘αρχάς, υπάρχει το κίνητρο. Από τη στιγμή που ο πατέρας μου άρχισε να μου δείχνει βίντεο από τον καιρό που αγωνιζόταν, και όταν άρχισα να βλέπω πράγματα στο YouTube ως αγόρι, είπα στον εαυτό μου ότι ήθελα να γίνω σαν κι αυτόν και να παίξω σε μεγάλα τουρνουά όπως αυτό, στους Ολυμπιακοί Αγώνες», είπε απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την επιρροή που είχε ο πατέρας του σε αυτόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ