aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΈνα είναι το σίγουρο στον ΑΠΟΕΛ

Ένα είναι το σίγουρο στον ΑΠΟΕΛ

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ξεκάθαρο είναι μήνυμα που… καρφώθηκε στο αποδυτήριο του ΑΠΟΕΛ: «Βελτίωση και νίκες μέχρι το φινάλε». Λέξεις που έχουν αποτυπωθεί στο μυαλό των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να κάνουν το 7 στα 7 προκειμένου να υλοποιήσουν τον στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Οι γαλαζοκίτρινοι διέγραψαν το τι έγινε στα δύο τελευταία ματς πρωταθλήματος και πολύ περισσότερο όλα όσα ακολούθησαν της ήττας από τον Απόλλωνα. Τα έχουν αφήσει στην άκρη, κοιτάζοντας το μέλλον με αισιοδοξία και πρωτίστως αυτοπεποίθηση. Θέλουν να πάρουν αν είναι δυνατόν και τους 21 βαθμούς που απομένουν μέχρι το τέλος του μαραθωνίου, ξεκινώντας σήμερα με νίκη από το ΓΣΠ απέναντι στην ΑΕΛ.

Διαβάστε επίσης: Η επιστροφή του Γιώργου Εφραίμ

Οι πρωτευουσιάνοι γνωρίζουν ότι ένα πολύ καλό φίνις μπορεί να οδηγήσει την ομάδα στην επίτευξη των στόχων τους, οπότε οι διαδοχικές επιτυχίες αποτελούν αδήριτη ανάγκη. Εξάλλου, ευρισκόμενοι στο -3 από τον Απόλλωνα, γνωρίζουν πως είναι σε μειονεκτική θέση, οπότε ο απολογισμός σε κάθε αγωνιστική θα καθορίζει και το πώς θα διαμορφώνεται η επόμενη μέρα. Οι ποδοσφαιριστές εργάζονται σε μια ομάδα όπου η διοίκηση τους προσφέρει τα πάντα και ο κόσμος βρίσκεται στο πλευρό τους. Έχουν, λοιπόν, την υποχρέωση να καταθέσουν όλες τις δυνάμεις, να κάνουν μια αντεπίθεση διαρκείας για τον κόσμο, τη διοίκηση, αλλά και για τον εαυτό τους, αποδεικνύοντας την αξία τους στον αγωνιστικό χώρο.

Διαβάστε επίσης: Πόσοι ΑΠΟΕΛίστες αγόρασαν εισιτήριο μέχρι στιγμής…

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, στο σημερινό εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΛ, η νίκη αποτελεί μονόδρομο, με τον Μπρούνο Μπαλταζάρ να είχε την ευκαιρία να δουλέψει αρκετά πράγματα στις προπονήσεις στο διάστημα της διακοπής. Τα όποια συμπεράσματα για την αγωνιστική φιλοσοφία του θα φανούν στην πράξη και δη μέσα από τον πρώτο αγώνα που θα καθίσει στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ. Το σίγουρο είναι πως ο Πορτογάλος προπονητής γνωρίζει τον αντίπαλο πάρα πολύ καλά και αναλόγως θα παρατάξει τη δική του ομάδα όπως κρίνει καλύτερα για να πάρει το ζητούμενο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ