aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΕιδοποιήθηκαν Αλωνεύτης - Εφραίμ, θέμα χρόνου η ανανέωση συμβολαίου

Ειδοποιήθηκαν Αλωνεύτης – Εφραίμ, θέμα χρόνου η ανανέωση συμβολαίου

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Θέμα χρόνου πρέπει να θεωρείται η ανανέωση συμβολαίου με τον Στάθη Αλωνεύτη και τον Γιώργο Εφραίμ στον ΑΠΟΕΛ. Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Εταιρείας ΑΠΟΕΛ Πρόδρομος Πετρίδης, οι εκπρόσωποι των ποδοσφαιριστών ειδοποιήθηκαν και θα διευθετηθούν συναντήσεις για να τελειώνει αυτό το ζήτημα το συντομότερο δυνατό.

Σύμφωνα με τον Πετρίδη, δεν θα υπάρξει καθυστέρηση σε καμία περίπτωση, ενώ με την πάροδο του χρόνου θα αξιολογηθούν και οι υπόλοιπες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών των οποίων ολοκληρώνεται το συμβόλαιο και υπάρχει επιθυμία για παραμονή τους στην ομάδα.

Όσον αφορά στη μετεγγραφική περίοδο Ιανουαρίου, ισχυρός παράγοντας των γαλαζοκίτρινων, δεν μίλησε για προσπάθεια ενίσχυσης, πέραν της εξεύρεσης ενός ικανού επιθετικού για την ενδυνάμωση της γραμμής κρούσης. Επίσης, στάθηκε στο γεγονός πως η απόκτηση φορ είναι επιτακτική ανάγκη αφού ο ΑΠΟΕΛ δεν μπορεί να βγάλει τη σεζόν μόνο με τον Πιέρο Σωτηρίου και τον Ιγκόρ ντε Καμάργκο.

Παρόλο που πληροφορίες αναφέρουν πως θα γίνει ενίσχυση και σε άλλες θέσεις, ο Πετρίδης δεν θέλησε να το σχολιάσει περεταίρω, αφού ακόμη είναι νωρίς…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ