aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΕφραίμ: «Αν μετρούσε το τέρμα… αυτό που πέτυχα πήγε χαμένο»

Εφραίμ: «Αν μετρούσε το τέρμα… αυτό που πέτυχα πήγε χαμένο»

Μετρημένος στις τοποθετήσεις του μετά το τέλος του αγώνα με την Εθνική Σκωτίας, στον οποίο η Κύπρος ηττήθηκε 2-1 ήταν ο Γιώργος Εφραίμ. Ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα τόνισε πως τα δεδομένα ενδεχομένως να ήταν διαφορετικά αν μετρούσε το τέρμα που πέτυχε στο 6’ με το σκορ στο 0-0 και κακώς ακυρώθηκε, ενώ τόνισε ότι αυτό που πέτυχε πήγε χαμένο αφού δεν κέρδισε η Εθνική.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Δεν θέλουμε να λέμε τα ίδια και τα ίδια. Υπήρχε διάθεση, ευκαιρίες, όμως έκαναν τρεις ευκαιρίες και κέρδισαν το παιχνίδι. Χάσαμε τις πιθανότητες για την 3η θέση. Αν μετρούσε το τέρμα σίγουρα θα ανέβαινε η ομάδα, και αν πετυχαίναμε δεύτερο γκολ στο ‘α ημίχρονο να τελειώναμε το παιχνίδι. Από την στιγμή που δεχθήκαμε γρήγορα γκολ και όταν ισοφαριστήκαμε, τι να λέμε…».

Αν δεν υπάρχουν πλέον ελπίδες για την 3η θέση: «Δεν κρυβόμαστε. Έχουμε το Βέλγιο, μέσα στην έδρα του είναι δύσκολο να πάρεις το διπλό. Βλέπουμε αυτή την Εθνική με τους νεαρούς και τους έμπειρους να βελτιωνόμαστε και στην επόμενη διοργάνωση βάζοντας υψηλούς στόχους μπορείς να πετύχεις πράγματα. Είμαστε περήφανοι όλοι για να αντιπροσωπεύουμε το συγκρότημά μας, όμως δεν τα καταφέραμε είναι αλήθεια. Ελπίζουμε να είμαστε καλύτεροι στο μέλλον».

Για το εξαιρετικό γκολ που πέτυχε: «Πήγε χαμένο. Από την στιγμή που δεν κερδίσαμε, δεν έχει αξία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ