aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΕυχάριστα νέα για τους ΑΠΟΕΛίστες

Ευχάριστα νέα για τους ΑΠΟΕΛίστες

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, μίλησε πριν από την αναχώρηση της αποστολής για το Λονδίνο ενόψει του αυριανού αγώνα με την Τότεναμ. Ο Νεκτάριος Πετεβίνος αναφέρθηκε στο ματς λέγοντας ότι θα προσπαθήσει η ομάδα να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα, ενώ κλήθηκε να απαντήσει και για τα πιο κάτω.

Για τους τραυματίες: «Ο Καρλάο συμπεριλήφθηκε μαζί και με άλλους λόγω του ότι ο προπονητής ήθελε να τους έχει μαζί του. Γίνεται μια συλλογική προσπάθεια και ο καθένας έχει τον δικό του ρόλο. O Καρλάο θα δοκιμάσει σήμερα αλλά η συμμετοχή του δεν είναι αυτοσκοπός, αν δεν είναι έτοιμος δεν θα αγωνιστεί και θα ετοιμαστεί για τα επόμενα παιχνίδια. Ο Ζαχίντ είναι μια χαρά, δεν έχει κανένα πρόβλημα».

Για την παρουσία του κόσμου αποκάλυψε το εξής ευχάριστο για τους φίλους της ομάδας: «Έχουμε πληροφορηθεί ότι θα μας παραχωρηθούν ακόμα περίπου 200 εισιτήρια, για τους φίλους μας που βρίσκονται ήδη στο Λονδίνο, περιμένουμε όμως να φτάσουμε στο Λονδίνο και να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ