aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΔυσκολεύεται (πολύ) ο ΑΠΟΕΛ

Δυσκολεύεται (πολύ) ο ΑΠΟΕΛ

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Ο ΑΠΟΕΛ χαρακτηρίζεται διαχρονικά ως ομάδα των ντέρμπι. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν δικαιολογεί τον χαρακτηρισμό στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Προψές ηττήθηκε από την ΑΕΛ (0-1), ενώ προηγήθηκαν δύο ισοπαλίες.

Η μία στο «ΑΕΚ Αρένα» με την πρωτοπόρο ΑΕΚ (1-1) και η δεύτερη με την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» (0-0). Δείγμα του ότι δυσκολεύεται να επιβληθεί απέναντι στις άλλες ομάδες με υψηλές βλέψεις. Άλλο ένα συμπέρασμα που προκύπτει από τα τρία αποτελέσματα, είναι η αδυναμία των γαλαζοκιτρίνων στα δυνατά ματς μακριά από το ΓΣΠ.

Από εκεί και πέρα, οι γαλαζοκίτρινοι έμειναν δίχως γκολ για πρώτη φορά έπειτα από δέκα σερί ματς συνεχόμενου σκοραρίσματος. Μετά το 0-0 με την Ανόρθωση, ακολούθησαν εφτά αγωνιστικές πρωταθλήματος και τρεις στο Γιουρόπα Λιγκ, κατά τις οποίες είδε δίκτυα τουλάχιστον από μία φορά στην κάθε μία.

Τέλος, ο ΑΠΟΕΛ γνώρισε την πρώτη του ήττα μετά από 11 αγώνες πρωταθλήματος. Η προηγούμενη φορά που έφυγε με κατεβασμένο κεφάλι από το γήπεδο ήταν και πάλι στο Τσίρειο και πάλι με 0-1. Αντίπαλος τότε, όμως, ήταν ο Απόλλων στην 35η αγωνιστική της περασμένης σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ