aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΔύναμη πυρός η γραμμή κρούσης

Δύναμη πυρός η γραμμή κρούσης

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Η επιθετική γραμμή του ΑΠΟΕΛ βγάζει φωτιές στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, καθώς μετρά 21 γκολ ή 4.2 γκολ ανά αγώνα. Κάτι που φαίνεται άλλωστε από τη συνολική παραγωγικότητα και τα 55 γκολ που πέτυχε ώς τώρα στο πρωτάθλημα, η γραμμή κρούσης των γαλαζοκίτρινων αποτελεί τη δύναμη πυρός τους.

Τα ακόμη πιο ευχάριστα έχουν να κάνουν με τους ποδοσφαιριστές που αποτελούν τους «ελεύθερους σκοπευτές» της ομάδας. Πιέρος Σωτηρίου, Ιγκόρ ντε Καμάργκο, Γιώργος Εφραίμ, Στάθης Αλωνεύτης, έχουν στενή επαφή με τα δίκτυα, κάτι που δίνει την ευχέρεια στον Τόμας Κρίστιανσεν να κάνει με όλη του την άνεση τις επιλογές του, τόσο για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, αλλά και στα υπόλοιπα «μεγάλα» παιγνίδια.

Πέραν από τους τέσσερις «serial killers», ο Κρίστιανσεν έχει στη φαρέτρα του και άλλα ατού, όπως είναι ο Φακούντο Μπερτόλιο που αυτή τη βδομάδα θα είναι ακόμα πιο έτοιμος, αλλά και ο Νταβίδ Μπαράλ που ακόμα κι αν δεν προλάβει το ματς με την ΑΕΚ, θα τον έχει κι αυτόν ετοιμοπόλεμο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ