aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΔιοργάνωση αγώνα «Τρέχω με τον ΑΠΟΕΛ»

Διοργάνωση αγώνα «Τρέχω με τον ΑΠΟΕΛ»

Το τμήμα Δρομέων του ΑΠΟΕΛ, στα πλαίσια των εορτασμών για τα 90χρονα του Σωματείου, διοργανώνει το προσεχές Σάββατο, 28 Ιανουαρίου αγώνα δρόμου 5χλμ και παιδικό δρόμο 800μ, με τη χορηγία του Lucozade.

Η διοργάνωση γίνεται στο Εθνικό Πάρκο Αθαλάσσας. Αξίζει να σημειωθεί πως ο αγώνας έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν προς ενίσχυση του έργου των Εθελοντών Φίλων ΑΠΟΕΛ.

Η εκκίνηση του δρόμου 5χλμ θα δοθεί στις 10:00πμ και των 800μ μια ώρα αργότερα, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες θα πάρουν αναμνηστικό μετάλλιο των 90χρονων του Σωματείου. Η διαδρομή είναι ιδιαιτέρως εύκολη και ασφαλής, εντός του Εθνικού Πάρκου, έτσι μπορούν να την ακολουθήσουν ερασιτέχνες δρομείς αλλά και άτομα που δεν είναι δρομείς.

«Η ανταπόκριση ξεπέρασε τις προσδοκίες μας γι αυτό και καλούμε τον κόσμο να εγγραφεί έγκαιρα, πριν την ημέρα του αγώνα, ώστε να διευκολυνθεί το έργο όλων μας. Με την ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω όσους δουλεύουν αφιλοκερδώς προκειμένου να γίνει πραγματικότητα αυτός ο αγώνας αλλά και την C.A.Papaellinas για την στήριξή της, μέσω του Lucozade» αναφέρει ο Χρυσόστομος Ηλιάδης, αρχηγός του Τμήματος Δρομέων του ΑΠΟΕΛ.

«Στο πλαίσιο της πολύπλευρης συνεργασίας μας με τον ΑΠΟΕΛ, ανταποκριθήκαμε θετικά στο κάλεσμα του Σωματείου να στηρίξουμε τον αγώνα δρόμου 5χλμ ο οποίος όχι μόνο δίνει την ευκαιρία στους δρομείς να συμμετάσχουν σε έναν καλά οργανωμένο αγώνα αλλά ενισχύει και το σπουδαίο φιλανθρωπικό έργο των Εθελοντών Φίλων του ΑΠΟΕΛ. Το Lucozade, που προτιμάται από τη πλειοψηφία των αθλητών και αθλούμενων, θα βρίσκεται στο χώρο της εκδήλωσης δίνοντας ενέργεια στους διαγωνιζόμενους» αναφέρει η Marketing Manager FMCB της C.A.Papaellinas κα Άντρεα Χαραλάμπους.

Πληροφορίες στο 22-210333 και εγγραφές την ημέρα του αγώνα, από τις 8:30 έως τις 9:30. Παιδιά γεννημένα από το 2004 και μετά τρέχουν δωρεάν. Για τους υπόλοιπους το αντίτιμο συμμετοχής είναι 5 ευρώ.

Πέραν του Lucozade, τον αγώνα «Τρέχω με τον ΑΠΟΕΛ» χορηγούν το τυπογραφείο Landas Colour και τα καταστήματα Holland&Barrett.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ