aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΔεν θα είναι εκλογική η Γ.Σ.

Δεν θα είναι εκλογική η Γ.Σ.

Πραγματοποιείται αύριο στις 19:00 η ετήσια Γενική Συνέλευση στο Σωματείο ΑΠΟΕΛ, η οποία τελικά δεν θα είναι εκλογική. Απόψε συναντήθηκαν οι υποψήφιοι για την προεδρία Μάριος Χαραλάμπους και Χριστόφορος Ποταμίτης και συζήτησαν με στόχο να βρεθεί κοινή συνισταμένη και να αποφευχθεί η εκλογική διαδικασία.

Τελικά, για το καλό του σωματείου, αποφασίστηκε όπως η Γενική Συνέλευση πραγματοποιηθεί κανονικά σήμερα, όμως δεν θα είναι εκλογική. Αυτό θα γίνει σε μεταγενέστερο στάδιο, στοχεύοντας σε λύση που θα αποτρέψει τις εκλογές, προς όφελος του ΑΠΟΕΛ.

Στη Γ.Σ. θα απασχολήσει το θέμα της επικύρωσης των πρακτικών της τελευταίας Συνέλευσης, θα γίνει η λογοδοσία του προέδρου για τα πεπραγμένα της περιόδου που έληξε και θα αναλυθεί η οικονομική κατάσταση.

Ο Ποταμίτης πάντως, μέσω του Twitter είπε: «Για να διορθωθεί ή όποια σκόπιμη παραπληροφόρηση, ούτε συνάντηση ουσίας έγινε, ούτε αναβολή Γ/Σ ούτε παραβίαση καταστατικού δικαιούμαστε…».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ