aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Δεν ήμασταν τυχεροί στην κλήρωση» (pics)

«Δεν ήμασταν τυχεροί στην κλήρωση» (pics)

Ο Τόμας Κρίστιανσεν μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα του ΑΠΟΕΛ με τη Ρόζενμποργκ.

Για το γεγονός πως το εμπόδιο της Ρόζενμποργκ είναι πιο δύσκολο εμπόδιο από τον προηγούμενο αντίπαλο: «Δεν ήμασταν τυχεροί στην κλήρωση έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα αντίπαλο πολύ δυνατό που έχει ήδη ξεκινήσει το πρωτάθλημα του».

Για το αν είναι πρόθυμος να αλλάξει το σύστημα: «Δεν είναι το μέρος που να μιλήσουμε για αυτά τα θέματα, αν θέλουμε να κερδίσουμε θα κρατήσουμε αυτές τις πληροφορίες για εμάς».

Για τα πλεονεκτήματα της Ρόζενμποργκ: «Αυτό που είπα και προηγουμένως, σαν ομάδα είναι πιο έτοιμοι, έχουν περισσότερα παιχνίδια στα πόδια τους. Είχαν μάλιστα και την ευκαιρία να κάνουν και ροτέισον στο τελευταίο παιχνίδι. Το άλλο πλεονέκτημα είναι το γεγονός πως παίζουν εκτός έδρας».

Για το αν θα τους αφήσει ικανοποιημένους η ισοπαλία: «Ήρθαμε εδώ για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα, σαφώς και είναι θετικό αποτέλεσμα και η ισοπαλία, εμείς όμως ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε».

Press conference #apoel #apoelfc #apoelnicosia

A photo posted by APOEL FC (@apoelfcofficial) on

Για το αν γνωρίζονται προσωπικά με τον τεχνικό της Ρόζενμποργκ: «Τον γνωρίζω αλλά όχι προσωπικά. Τον ξέρω από τότε που αγωνιζόταν στην Μπρόντμπι».

Για την προϊστορία του ΑΠΟΕΛ με ομάδες από τη Σκανδιναβία: «Δεν με νοιάζει η προϊστορία, με νοιάζει να περάσει η ομάδα μου και σκέφτομαι και το παιχνίδι την επόμενη Τρίτη».

Για τις πιθανότητες και το γεγονός πως ο προπονητής της Ρόζενμπορκ είπε πως είναι μοιρασμένες: «Είναι 50-50, αλλά έχουν την πίεση της έδρας, έχουν ένα μικρό προβάδισμα μόνο στο αυριανό παιχνίδι. Εμείς πιστεύουμε πως θα περάσουμε, αλλά θέλουμε να κοιτάζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και βήμα-βήμα να πετύχουμε να πάρουμε την πρόκριση».

Για το πώς θα αντιμετωπίσουν την Ρόζενμποργκ: «Η Ρόζενμπορκ είναι μια καλή και δυνατή ομάδα. Εμείς έχουμε προετοιμάσει την ομάδα ώστε να επιτεθούμε και να προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε τα δικά μας πλεονεκτήματα και τα δικά τους μειονεκτήματα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ