aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Δεν είναι ένα παιχνίδι χωρίς αύριο»

«Δεν είναι ένα παιχνίδι χωρίς αύριο»

Μετά την ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών για το ότι δεν θα υπάρξουν πανηγυρισμοί σε περίπτωση που αύριο στεφθεί πρωταθλητής ο ΑΠΟΕΛ, ο Νεκτάριος Πετεβίνος με δηλώσεις του στο «Ράδιο Πρώτο» το επιβεβαίωσε.

Ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκίτρινων έκανε αναφορά και για το αυριανό ντέρμπι εναντίον της ΑΕΚ αλλά και για τους απουσίες της ομάδας του.

Για τον αυριανό αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ είπε: «Αυτό που σκέφτονται όλοι στον ΑΠΟΕΛ είναι η νίκη. Είναι η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για να κατακτήσει η ομάδα και μαθηματικά τον τίτλο. Για τον ΑΠΟΕΛ δεν είναι ένα παιχνίδι χωρίς αύριο. Υπάρχει επιθυμία να τελειώσουμε όσο νωρίτερα γίνεται. Η ομάδα να δώσει τα μέγιστα και ο κόσμος να συμπαρασταθεί στην ομάδα».

Για τα εισιτήρια ανέφερε: «Αυτή την στιγμή έχουν εξαντληθεί σε ανατολική, δυτική και έχουν μείνει περίπου 1.300 για τη νότια. Υπάρχει έντονη επιθυμία από πλευράς κόσμου».

Για τις απουσίες των Ντε Βινσέντι, Μοράις, Εφραίμ και Βινίσιους σχολίασε: «Κάθε απουσία είναι εξίσου σημαντική. Στο τέλος της ημέρας θα μετρήσουν οι ποδοσφαιριστές που θα βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο. Έντεκα ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο και έντεκα στον πάγκο. Αυτοί είναι που θα γράψουν ιστορία αύριο και όχι οι απόντες».

Σε περίπτωση που ο ΑΠΟΕΛ κατακτήσει το πρωτάθλημα, σε σχέση με το αν θα ακολουθήσουν πανηγυρισμοί στο οίκημα του σωματείου, είπε: «Δεν χρειάζεται να ρωτά ο κόσμος. Τα πάντα τελειώνουν με την λήξη του αγώνα. Δεν υπάρχει κάτι άλλο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ