aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΔασκαλάκης: «Σε περίεργη φάση ο ΑΠΟΕΛ»

Δασκαλάκης: «Σε περίεργη φάση ο ΑΠΟΕΛ»

Ο παλαίμαχος άσος του ΑΠΟΕΛ, Δημήτρης Δασκαλάκης, μίλησε το πρωί στον Active (107.4&102.5) και στην εκπομπή του Γιώργου Κυριάκου «Καφές με μπάλα στο Goal.com.cy».

Ο δυναμικός κεντρικός αμυντικός αναφέρθηκε στο σημερινό ντέρμπι με την Ομόνοια, την κατάσταση της ομάδας του Κρίστιανσεν, τις απουσίες και το τι κρατάει από την εποχή που αυτός αγωνιζόταν κόντρα στους πράσινους.

Για τη σημερινή κατάσταση στον ΑΠΟΕΛ: Θεωρώ ότι ο ΑΠΟΕΛ αυτή τη στιγμή περνά ένα περίεργο στάδιο, μετά το τέλος της Ευρώπης και φαίνεται αυτό στα παιχνίδια στην Κύπρο. Η απόδοση δεν είναι αυτή που αναμένει ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ, γενικά η ομάδα βρίσκεται σε μία περίεργη φάση. Είχε ένα αβαντάζ απέναντι στους αντιπάλους της, όμως βρισκόμαστε ένα γύρο πριν από το τέλος και είναι ένα καθοριστικό σημείο για το τέλος του πρωταθλήματος.

Για τη διαφορά ασφαλείας: Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό αβαντάζ, από τη στιγμή που έχασε ο Απόλλων, είναι πολύ σημαντικό να αυξήσει τη διαφορά. Ξέρουμε πολύ καλά αν γίνει αυτό να γυρίσει το πρωτάθλημα, να το πάρει άλλη ομάδα. Είναι πολύ σημαντικό να κερδίσει σήμερα γιατί θα έχει ένα πολύ μεγάλο προβάδισμα για τον τίτλο.

Για τις απουσίες του ΑΠΟΕΛ: Η αλήθεια είναι ότι φαίνεται πως παρόλο που υπάρχει ένα γεμάτο ρόστερ, αυτή τη στιγμή ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να κοιτάξει να παίρνει τα παιχνίδια παρά τις απουσίες. Κακά τα ψέματα δεν παίζει καλό ποδόσφαιρο στα τελευταία ματς. Πρέπει να κερδίζεις με οποιοδήποτε τρόπο, είτε με την τακτική, είτε με το πάθος. Το πολύ βασικό, παρά τις απουσίες, είναι η θέληση για τους βαθμούς και μόνο έτσι θα κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Για στιγμές που έζησε στα ντέρμπι: Η παρουσία του κόσμου, τα τελευταία χρόνια το ντέρμπι δεν είναι όπως στα τελευταία χρόνια. Τα πρώτα χρόνια στο ΓΣΠ και στο Μακάρειο ήταν τα καλά παιχνίδια. Τα εισιτήρια ήταν μισά-μισά, υπήρχε κόσμος και κάπου εκεί οι πολλοι αγώνες που γίνονται πήραν την αίγλη από το ντέρμπι. Τα παιχνίδια πάντα ήταν δυνατά υπήρχαν κόντρες, αλλά στο τέλος όλοι φεύγαμε δυσαρεστημένοι ή ικανοποιημένοι και μέχρι εκεί. Δεν θα ξεχάσω το παιχνίδι που έσπασε το ρεκόρ εισιτηρίων (22.000) και δεν υπήρχε Αστυνομία στο γήπεδο, μόνο μία γραμμή σε δυτική και ανατολική.

Το προγνωστικό του για σήμερα: Επειδή αυτή τη στιγμή ο ΑΠΟΕΛ δεν δείχνει καλή ποιότητα στο γήπεδο, όμως από την ανάγκη των βαθμών και επειδή γνωρίζει το αποτέλεσμα του Απόλλωνα, θεωρώ πως έχει ένα μικρό προβάδισμα. Για την Ομόνοια υπάρχει το γόητρο και η ανάγκη εξόδου στην Ευρώπη. Έχει ένα μικρό προβάδισμα ο ΑΠΟΕΛ λόγω ποιότητας παιχτών. Παίζει σημαντικό ρόλο ότι γνωρίζει το αποτέλσμα του Απόλλωνα και επίσης ότι αγωνίζεται στην έδρα του.

https://goal.philenews.com/167802-2/

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ