aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Χωρίς τον ΑΠΟΕΛ η CYTA θα κατέρρεε»

«Χωρίς τον ΑΠΟΕΛ η CYTA θα κατέρρεε»

Σημαντική τοποθέτηση, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook, πήρε το τέως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας ΑΠΟΕΛ, Χαράλαμπος Προύντζος, αναφορικά με τα τηλεοπτικά δικαιώματα των γαλαζοκιτρίνων.

Αναλυτικά: «Η συμφωνία ΑΠΟΕΛ-Cytavision η οποία βρίσκεται μέχρι σήμερα σε ισχύ (έως το 2019), αποτέλεσε χωρίς υπερβολή σανίδα σωτηρίας για τη CYTA (ολόκληρη τη CYTA, όχι μόνο τη Cytavision). Αν κάποιος ανατρέξει στα μερίδια αγοράς της triple play (τηλέφωνα, internet, τηλεόραση) και στις απανωτές έρευνες αγοράς που καταδεικνύουν ότι τα δικαιώματα ποδοσφαίρου είναι το συντριπτικό κριτήριο για επιλογή ευρωζωνικών και τηλεοπτικών υπηρεσιών, θα καταλάβει γιατί κάποιοι πληρώνουν όσα πληρώνουν για να πάρουν την υπογραφή του ΑΠΟΕΛ.

Αν η CYTA δεν είχε υπογράψει τον ΑΠΟΕΛ θα ήταν ουραγός στις εν λόγω υπηρεσίες με κίνδυνο κατάρρευσης της. Εκτός αν κάποιοι γνωρίζουν περισσότερα από την MTN, την Primetel και εσχάτως της Cablenet που παλεύουν για να εντάξουν μεγάλες ομάδες στις πλατφόρμες τους. Είναι σημαντικό ο ΑΠΟΕΛ να κοιτάξει το καλώς νοούμενο συμφέρον του με διαφάνει και με εύλογες διασφαλίσεις των ποσών που θα προκύψουν από τη νέα συμφωνία, αφού εκεί θα κριθεί εν πολλοίς η δυνατότητα παροχής εξασφαλίσεων για τη δημιουργία ιδιόκτητου γηπέδου».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ