aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΧίλιες φορές γκολ με… το χέρι!

Χίλιες φορές γκολ με… το χέρι!

Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον η μελέτη του σκεπτικού στις «μεγάλες» αποφάσεις του αθλητικού δικαστή της ΚΟΠ. Συνήθως περιλαμβάνουν μεγάλα… λαβράκια.

Στην περίπτωση του αγώνα Νέα Σαλαμίνα – ΑΠΟΕΛ, ο οποίος διακόπηκε, διαβάζουμε ότι στην έκθεσή του, ο παρατηρητής διαιτησίας Μιχάλης Καραϊσκάκης αναφέρει ότι είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον διαιτητή, Μενέλαο Αντωνίου. «Μου ανακοίνωσε ότι θα διέκοπτε το παιχνίδι, λόγω εξωτερικής παρέμβασης που έθετε σε κίνδυνο την ακεραιότητα των παικτών», γράφει ο Καραϊσκάκης, αλλά το ζουμί είναι παρακάτω: «Στη συζήτηση που είχαμε αναφέρθηκε από τον διαιτητή, τον Α’ βοηθό και τον παρατηρητή αγώνα ότι η κροτίδα διαπιστώθηκε ότι είχε πέσει από την κερκίδα των οπαδών της φιλοξενούμενης». Γράφει, επίσης, ότι μετά το ματς δέχθηκε νέο τηλεφώνημα από τον διαιτητή, αφού αποχώρησε από το γήπεδο: «Αναφέροντας μου ότι δεν θα σημειώσει στο φύλλο αγώνα από ποια κερκίδα είχε πέσει η κροτίδα»!

Έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον ένας «ειδικός» του κυπριακού ποδοσφαίρου να μας εξηγήσει πώς οι διαιτητές μας έχουν φτάσει σε αυτό το σημείο. Ξέρουν από πού έπεσε η κροτίδα, αλλά δεν το γράφουν στο φύλλο αγώνα! Χίλιες φορές να μην σφυρίξουν ένα πεντακάθαρο πέναλτι ή να κατακυρώσουν γκολ που επιτεύχθηκε με το χέρι!

Διαβάστε επίσης: Απόφαση Αθλητικού Δικαστή: Πρόκριση με 3-0 για τη Νέα Σαλαμίνα και αποκλεισμός ΑΠΟΕΛ

Γιατί δεν έγραψε ο Μενέλαος Αντωνίου, από πού έπεσε η κροτίδα;  Απαντά ο παρατηρητής: «Επειδή πληροφορήθηκε από τον υπεύθυνο ασφαλείας και τον γυμνασίαρχο ότι υπάρχει βίντεο που επιβεβαιώνει τα γεγονότα και προκειμένου να αποδειχθεί το αντίθετο, είναι καλύτερα να αποφύγει οποιαδήποτε αναφορά σε σχέση με αυτό»!

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ