aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΧατζηλιασής: «Η μισή Κύπρος είναι ΑΠΟΕΛ»

Χατζηλιασής: «Η μισή Κύπρος είναι ΑΠΟΕΛ»

Καλεσμένος στο αθλητικό δελτίο της εκπομπής του ΡΙΚ 1 ήταν σήμερα το μεσημέρι ο εκπρόσωπος Τύπου του σωματείου ΑΠΟΕΛ, Πανίκος Χατζηλιασής. Μίλησε για τη χθεσινή εκδήλωση (Gala Dinner) για τα 90χρονα του συλλόγου και μεταξύ άλλων δήλωσε τα ακόλουθα.

Αναλυτικά: «Ήταν σπουδαία, λαμπρή ξεχωριστή και μοναδική εκδήλωση. Ξεχείλιζε από ιστορία όπως αρμόζει στον ΑΠΟΕΛ. Ο πατέρας μας ο Γεώργιος Πούλιας είναι περήφανος για το παιδί του. Για την ομάδα μας που μεγάλωσε και έγινε τεράστιος αθλητικός, κοινωνικός και εθνικός Θρύλος.

Χθες το βράδυ στο Gala Dinner, εκ του αποτελέσματος, αποδείξαμε το αυτονόητο. Αυτό που μας επιτάσσει ο ΑΠΟΕΛισμός. Ενωμένοι θα μεγαλουργήσουμε. Εταιρεία και Σωματείο είναι το ένα και το αυτό, ο ΑΠΟΕΛ είναι αδιαίρετος ψυχή τη και σώματι. Και οι δύο διοικητικοί ηγέτες έδωσαν το δικό τους στίγμα στην κορυφαία εκδήλωση για τα 90χρονα.

Συμφωνώ πλήρως με τους κύριους Πετρίδη και Ποταμίτη ότι είναι αδιαπραγμάτευτο το μεγαλείο του ΑΠΟΕΛ και ότι ο πιο αξιόπιστος θεματοφύλακας είναι οι δεκάδες χιλιάδες ΑΠΟΕΛίστες. Η μισή Κύπρος είτε μας αρέσει, είτε όχι.

Καταληκτικά, ο Πανίκος Χατζηλιάσης ζωντάνεψε το ενδιαφέρον για εγγραφή μελών στο Σωματείο. «Με τη βοήθεια των αδερφών ΑΠΟΕΛιστών αισιοδοξώ ότι θα ξεπεράσουμε και τα όρια και τον εαυτό μας», τόνισε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ