aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΧάρισε τα «χρωστούμενα»… και έφυγε ο Ποτέ

Χάρισε τα «χρωστούμενα»… και έφυγε ο Ποτέ

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ

Ο Μίκαελ Ποτέ αποτελεί ήδη παρελθόν από τον ΑΠΟΕΛ επιβεβαιώνοντας πλήρως τα ρεπορτάζ των Τούρκων που εδώ και δύο βδομάδες έκαναν λόγo για μετακόμιση του στην Αντάνα.

Στην ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ γίνεται λόγος πως ο επιθετικός από το Μπενίν κατέβαλε κάποια χρήματα ως αποζημίωση για να αποχωρήσει από την ομάδα και αυτό σε καμία περίπτωση δεν είναι υπερβολή.

Οι γαλαζοκίτρινοι θα πληρωναν ένα σεβαστό ποσό στον Ποτέ που αφορούσαν δεδουλευμένα του και διάφορα πριμ της περσινής περιόδου και μετά από πλήρη συνεννόηση του Ποτέ με την Αντάνα δέχθηκε να τα χαρίσει ώστε να φύγει από τον ΑΠΟΕΛ πληρώνοντας και ένα ακόμα ποσό στους γαλαζοκίτρινους ως επιπλέον αποζημίωση.

Διαβάστε επίσης: Επίσημο: Φεύγει ο Ποτέ για Τουρκία

Γι’ αυτό και δεν έφτασε ποτέ στα γραφεία του ΑΠΟΕΛ επίσημη πρόταση από πλευράς των Τούρκων για τον χαρισματικό επιθετικό.

Εξάλλου οι 500.000 ευρώ που θα παίρνει πλέον στην Αντάνα και το συμβόλαιο δύο ετών που θα υπογράψει καλύπτουν και με το παραπάνω τα χρήματα που χάρισε στον ΑΠΟΕΛ.

Διαβάστε επίσης: Ντύθηκε Βάτερμαν… ο Μπόι!

Θυμίζουμε πως ο Ποτέ είχε συμβόλαιο μέχρι το 2019 και οι αποδοχές του έφταναν μέχρι τις 300.000 τον χρόνο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ