aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΜπρούνο Μπαλταζάρ όπως λέμε… «Γιώργος Δώνης»! (pic)

Μπρούνο Μπαλταζάρ όπως λέμε… «Γιώργος Δώνης»! (pic)

Από τη μέρα που άρχισε η δεύτερη θητεία του Πρόδρομου Πετρίδη, δύο προπονητές κατάφεραν να κατακτήσουν πρωτάθλημα και ακολούθως να κάνουν χειραψία ανανέωσης με τον πρόεδρο της Εταιρείας Πρόδρομο Πετρίδη. Ο Γιώργος Δώνης (στην πρώτη του θητεία) και ο Μπρούνο Μπαλταζάρ, ο οποίος από σήμερα (14/5) είναι και επίσημα ο προπονητής με τον οποίο ο ΑΠΟΕΛ θα πορευθεί στη νέα σεζόν 2018-19.

Διαβάστε επίσης: Συγκίνησε ο Μπαλταζάρ εξηγώντας τα δάκρυα στο γκολ του Ποτέ

Αναλυτικά: «Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της, με τον προπονητή Μπρούνο Μπαλταζάρ και το τεχνικό του επιτελείο. Ευχόμαστε στον κ. Μπαλταζάρ να συνεχίσει την καλή δουλειά και να πανηγυρίσει μαζί με τον ΑΠΟΕΛ, τίτλους και ευρωπαϊκές επιτυχίες».

Ο Μπαλταζάρ θα έχει ασφαλώς ενεργό ρόλο στα θέματα που άπτονται του προγραμματισμού, δίνοντας και τις τελικές εισηγήσεις του όσον αφορά στο υπάρχον έμψυχο δυναμικό. Υπενθυμίζουμε πως η Πορτογάλος τεχνικός, αντικατέστησε πριν από μερικές εβδομάδες τον Δώνη και η ανανέωση του συμβολαίου του αποτελεί επιβράβευση για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ