aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Αξιολογείται η αγγλική αγορά. Αν θέλει ο Μακάρθι αμυντικό, δεν σημαίνει ότι θα είναι ο...

«Αξιολογείται η αγγλική αγορά. Αν θέλει ο Μακάρθι αμυντικό, δεν σημαίνει ότι θα είναι ο Σάβιτς»

Δεν έχει ανοίξει το μετεγγραφικό κεφάλαιο στον ΑΠΟΕΛ, καθώς η ομάδα της πρωτεύουσας είναι συγκεντρωμένη στους πέντε εναπομείναντες αγώνες του 2020. Ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκιτρίνων, Νεκτάριος Πετεβίνος, σε ραδιοφωνικές δηλώσεις (ΣΠΟΡ FM 95.0) που παραχώρησε αναφέρθηκε στο ντέρμπι με την Ομόνοια, στους τραυματίες αλλά και στους τρεις διαγραμμένους ποδοσφαιριστές που αξιολογούνται από τον Μακάρθι.

Αναλυτικά:

Για τον Ζορζ και τον Ντε Βινσέντι: «Πριν από ένα 24ωρο ένιωσε συμπτώματα ίωσης και διαγνώστηκε με γαστρεντερίτιδα. Εξασθενούν όμως, και σήμερα ευελπιστούμε πως θα αντεπεξέλθει στην προπόνηση και θα τον υπολογίζουμε κανονικά. Όμως σίγουρα θα πρέπει να περιμένουμε. Η καλύτερη ένδειξη για όλους είναι μέσα στο σαββατοκύριακο. Μηδαμινές οι πιθανότητες για Ντε Βινσέντι, δοκίμασε να μπει σε κανονικούς ρυθμούς όμως ένιωσε μια ενόχληση. Θα πάμε όσο πιο προληπτικά γίνεται. Ταλαιπωρήθηκε τα τελευταία δύο χρόνια, άρχισε πολύ καλά την σεζόν, φαινόταν πως είχε επιρροή και δεν έλειψε λεπτό. Δεν θέλουμε να ρισκάρουμε γιατί ξέρουμε το ιστορικό του».

Για το παιχνίδι με την Ομόνοια: «Θα έλεγα πως υπάρχουν δύο στοιχεία που φάνηκαν σε δύο συνεχόμενα παιχνίδια. Το ένα είναι ότι χτίζουμε αυτοπεποίθηση μετά από συνεχόμενα παιχνίδια και πως επεκτείνετε ο ποιοτικός χρόνος για την ομάδα μας. Αν συγκρίνεις τον Γένσεν της Δόξας και της Ανόρθωσης, θα καταλάβετε. Για εμάς έτσι όπως τα κάναμε, το κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό. Υπάρχει αρκετό χαμένο έδαφος να καλύψουμε, δεν αλλάζει κάτι είτε στην επιτυχία στο ντέρμπι είτε στην αποτυχία. Με ένα καλό αποτέλεσμα δεν κάνουμε πολλά, απλά προσθέτουμε άλλη μια νίκη. Στην κατάσταση που είναι ο ΑΠΟΕΛ ψάχνει παιχνίδια για βαθμούς, για να χτίζει αυτοπεποίθηση. Έχουμε ρόστερ, μπορούμε να χρησιμοποιούμε παίκτες για να καλύπτουμε απουσίες».

Για την μετεγγραφική Ιανουαρίου και τον Γκάρνερ: «Η μετεγγραφική θα μας απασχολήσει τον Ιανουάριο, μέχρι τότε έχουμε πέντε παιχνίδια. Αν δεν έχουμε ουσία στα παιχνίδια, δεν θα έχει αξία καμία μετεγγραφή. Δεν δίνουμε σημασία σε ονοματολογία. Δεν μπορώ να αναφερθώ σε ονόματα. Εξερευνά την αγγλική αγορά ο Μακάρθι, όμως δεν καταλήξαμε. Δεν προχωρήσαμε σε κάτι».

Για την αξιολόγηση του Μακάρθι για τους Λαφράνς, Μιχαΐλοβιτς, Σάβιτς: «Δεν είναι τόσο απλό. Είναι ένας συνδυασμός γεγονότων και δεδομένων. Το σημαντικό για εκείνους είναι πως ναι αξιολογούνται, τους βλέπει ο προπονητής. Αν ο Μακάρθι, για παράδειγμα, επιθυμεί να προσθέσει κάποιον αμυντικό αυτό δεν προϋποθέτει πως θα είναι ο Σάβιτς ή ο Λαφράνς. Το ξεκαθαρίζω, δεν υπάρχει τίποτα δεδομένο. Όλα αυτά θα μας απασχολήσουν από τον Ιανουάριο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ