aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑποτελέσματα γκάλοπ: Μακράν του δεύτερου ο MVP του ΑΠΟΕΛ στο ντέρμπι

Αποτελέσματα γκάλοπ: Μακράν του δεύτερου ο MVP του ΑΠΟΕΛ στο ντέρμπι

«Διπλό» αποδείξεων, ψυχολογίας και εκτόξευσης στην κορυφή της βαθμολογίας πέτυχε ο ΑΠΟΕΛ στο Τσίρειο. Οι γαλαζοκίτρινοι επικράτησαν 2-1 με ανατροπή του Απόλλωνα και αρχίζουν από την πρώτη θέση στα πλέι οφ την προσπάθεια τους για διατήρηση των κεκτημένων και επίτευξης του ιστορικού επιτεύγματος του έβδομου διαδοχικού πρωταθλήματος για πρώτη φορά στα χρονικά του κυπριακού ποδόσφαιρου.

Η ιστοσελίδα μας Goal.com.cy έδωσε πάσα στους αναγνώστες της για να επιλέξουν τον MVP των γαλαζοκιτρίνων στο θρίαμβο του Τσιρείου. Το αποτέλεσμα ήταν ξεκάθαρο! Παραξιτέλης Βούρος. Ο Ελλαδίτης κεντρικός αμυντικός ήταν απροσπέλαστος και με ποσοστό 52% αναδείχθηκε από όσους ψήφισαν ως ο κορυφαίος της αναμέτρησης. Αν και ήταν χρεωμένος με κίτρινη κάρτα από νωρίς είχε καίριες επεμβάσεις και έσωσε από δύσκολες καταστάσεις την εστία του ΑΠΟΕΛ.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Του πήρε την πρωτιά, τον «αέρα» και την… ισοβαθμία

Δεύτερο με ποσοστό 16% όσων ψήφισαν αναδείχθηκε ο «χρυσός» σκόρερ του δεύτερου τέρματος του ΑΠΟΕΛ, Νόμπερτ Μπάλογκ και τρίτος ο Λούκας Σόουζα με 12%.

Διαβάστε επίσης: Αναμένει απάντηση ο ΑΠΟΕΛ από τα σωματεία

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ