aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑναμένει απάντηση ο ΑΠΟΕΛ από τα σωματεία

Αναμένει απάντηση ο ΑΠΟΕΛ από τα σωματεία

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, σε ραδιοφωνικές του τοποθετήσεις (Sport fm 104.0) αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην προσέλευση του κόσμου στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ αλλά και στην επιστολή που έστειλε το Δ.Σ. των γαλαζοκιτρίνων στον ΠτΔ.

Το σχετικό απόσπασμα: «Είναι από τα παιχνίδια που φέρνουν τον κόσμο στο γήπεδο, γιατί ακούσαμε και το αντίθετο. Είναι η στιγμή όλοι αυτοί που είτε αποφεύγουν να τοποθετηθούν, είτε επιλέγουν ένα διαφορετικό τρόπο σκέψης αφήνοντας τα πράματα ως έχουν, δηλαδή σε τέλμα πρέπει να τοποθετηθούν. Είχε αναπτυχθεί μια πρωτοβουλία από πλευράς ΑΠΟΕΛ και με την συμμετοχή στην επιστολή των έξι και με την επιστολή προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την κάρτα φιλάθλου. Υπήρξε μια ανταπόκριση καθώς ο Υπουργός έστειλε επιστολή στην ΚΟΠ για να πάει η επιστολή στα σωματεία. Πέρασε η προθεσμία και έχουμε τοποθετηθεί. Περιμένουμε να δούμε αν όλα τα σωματεία τοποθετήθηκαν και τι έχουν πει. Πλέον δεν υπάρχει κρύβομαι πίσω από το δάκτυλο μου. Ο νόμος είναι νόμος αλλά ο νόμος γίνεται για να βοηθά, να προστατεύει και να μην δημιουργεί προβλήματα. Όποια ομάδα δεν κατανοεί ότι αυτό είναι εις βάρος του κυπριακού ποδοσφαίρου και σιγά, σιγά θα αντιληφθεί το πόσο κακό έχει κάνει η φετινή χρονιά. Αυτό που συνέβη έχει και τα θετικά του. Η μη παρουσία των οργανωμένων φιλάθλων και όλων όσων τάχθηκαν με αυτή την φιλοσοφία να μην εκδώσουν κάρτα φιλάθλου είναι σημαντική και είναι ένα μεγάλο ποσοστό του κόσμου. Και οι δημοσιογράφοι πρέπει να λειτουργήσετε και σαν μοχλός πίεσης. Και επιτέλους να μας δείξουν να δούμε τα των εισιτηρίων και να ξέρουμε ποια σωματεία απάντησαν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ