aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑπόλλων: Να… πιάσει τον ΑΠΟΕΛ, καμία άλλη σκέψη!

Απόλλων: Να… πιάσει τον ΑΠΟΕΛ, καμία άλλη σκέψη!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μπορεί η απογοήτευση που έφερε η ήττα από το Παραλίμνι να μετριάστηκε από τις απώλειες που είχαν κι οι άλλοι διεκδικητές του τίτλου, όμως στο σημερινό παιχνίδι με την Πάφος FC, λένε στον Απόλλωνα ότι δεν επιτρέπονται άλλες απώλειες.

Οι ποδοσφαιριστές καλούνται να ανασυνταχθούν και να ανεβάσουν την απόδοσή τους, παρόλο που έχασαν σημαντικές ευκαιρίες στα δύο προηγούμενα παιχνίδια. Μία τρίτη βαθμολογική απώλεια θα φέρει την ομάδα σε δύσκολη θέση. Για να επιστρέψουν στις νίκες οι κυανόλευκοι θα χρειαστεί περισσότερη οργάνωση και ανάπτυξη πρωτοβουλιών στον αγωνιστικό χώρο.

Γνωρίζουν πολύ καλά πως είναι η ευκαιρία τους στο «Στέλιος Κυριακίδης» για να πιάσουν τους 35 βαθμούς τον ΑΠΟΕΛ. Θα βρεθούν παραλλήλως στο -5 από την κορυφή, οπότε όλα θα είναι ανοικτά στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή θα παρατάξει την ίδια ενδεκάδα που είχε ξεκινήσει στις 21 Δεκεμβρίου, όταν το παιχνίδι είχε διακοπεί μόλις στο 2ο λεπτό.  Ο Απόλλων θα παραταχθεί λοιπόν με τους  Μολ, Πέδρο, Σάλαϊ, Σελίμοβιτς, Αντωνιάδη, Σατσέτι, Αγκίρε, Παπουλή, Πίττα, Σαρδινέρο και Γιαννιώτα.  Στον πάγκο θα είναι οι Γιούστε, Βασιλείου, Περέιρα και οι νεαροί Φλουρής, Τσολάκης, Ανδρέου, Χαραλάμπους.

Ο Σάλαϊ, πιθανόν να μην τα καταφέρει να μην είναι έτοιμος καθώς υπέφερε με ίωση τις τελευταίες μέρες. Χθες πάντως προπονήθηκε κανονικά, αλλά αν τελικά ο Ούγγρος δεν ξεκινήσει, τη θέση του θα πάρει ο Γιούστε, αλλά με αυτόν τον τρόπο θα χαθεί πολύ νωρίς μια αλλαγή.

Ο Απόλλων καλείται να μπει στο παιχνίδι με σοβαρότητα και συγκέντρωση, με στόχο να πάρει τον έλεγχο στην κυκλοφορία της μπάλας. Από τα πόδια του έμπειρου Παπουλή θα εξαρτηθούν πολλά. Ο Ελλαδίτης οφείλει ένα καλό παιχνίδι καθώς στα δυο τελευταία ματς η απόδοσή του ήταν μέτρια. Τα ίδια ισχύουν και για τους Γιαννιώτα – Πέδρο, από τους οποίους περιμένει πολλά ο προπονητής τους. Το παιχνίδι είναι σημαντικό καθώς ακολουθεί ο ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ και θα ήταν καλό να πάνε οι ποδοσφαιριστές στη Λευκωσία με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ