aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑπόλλων: Δεν βρήκε το αντίδοτο

Απόλλων: Δεν βρήκε το αντίδοτο

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Το παιχνίδι με την Ανόρθωση ανήκει στο παρελθόν και ο Σωφρόνης Αυγουστή είναι υποχρεωμένος να ξεκινήσει να ετοιμάζει την ομάδα του για τον επόμενο αγώνα. Οι δύο υποχρεωτικές απουσίες των Ρομπέρζ και Σατσέτι φέρνουν και αλλαγές. Προχθές, επανέφερε τον Χ. Κυριάκου στην άμυνα και ο Ουαντραόγκο έμεινε στον πάγκο. Θα επανέλθει σίγουρα στο βασικό σχήμα ο Παπουλής.

Οι κυανόλευκοι καλούνται να προετοιμαστούν για ένα παιχνίδι με πολλές ιδιομορφίες, ενώ δεν επιτρέπεται δεύτερη ήττα. Αυτό που πιο πολύ δεν επέτρεψε στον Απόλλωνα να κερδίσει, ήταν και οι αδυναμίες  στα άκρα της επίθεσης. Ούτε από δεξιά, ούτε από αριστερά ήταν απειλητικός και οι επιθέσεις ήταν πιο πολύ από τον κεντρικό άξονα, αλλά και πάλι δεν έφθαναν για να φέρουν το γκολ. Δεν βοήθησε ο Σαρδινέρο, ο Περέιρα ήταν πίσω και γενικά δεν είχαν το αντίδοτο να σπάσουν την καλά οργανωμένη και ψυχωμένη άμυνα της Ανόρθωσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ