aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑποκαλυπτικές δηλώσεις: «Δύσκολο να έρθει στον ΑΠΟΕΛ ο Ούγκο Βιέιρα»

Αποκαλυπτικές δηλώσεις: «Δύσκολο να έρθει στον ΑΠΟΕΛ ο Ούγκο Βιέιρα»

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ

Ο ΑΠΟΕΛ καταβάλλει τεράστια προσπάθεια ώστε να κλείσει τον Ούγκο Βιέιρα ωστόσο σύμφωνα με το γραφείο που εκπροσωπεί τον ποδοσφαιριστή «PROELEVEN GESTÃO DESPORTIVA LDA» φαίνεται πως ανάβει κόκκινο στην μετακίνηση του στους πρωταθλητές.

Σε επικοινωνία που είχαμε το γραφείο που εκπροσωπεί τον ποδοσφαιριστή και συγκεκριμένα  με τον Ζαν-Πολ Λάρες, Διευθυντής επικοινωνίας της Εταιρείας, μας ενημέρωσε για τις μέχρι τώρα εξελίξεις με τον Πορτογάλο επιθετικό τονίζοντας πως δύσκολα ο Ούγκο Βιέιρα θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο.

Διαβάστε επίσης: Ρέστα για το deal με τον Ούγκο Βιέιρα!

Αναλυτικά τα όσα μας είπε: «Δύσκολο να γίνει η μετεγγραφή του Ούγκο Βιέιρα στον ΑΠΟΕΛ.  Ο ποδοσφαιριστής αλλά και η ίδια η ομάδα του (Γιοκοχάμα) έχουν καλύτερες οικονομικές προτάσεις και συγκεκριμένα από ομάδα της Γαλλίας. Ούτε ο ίδιος ο παίκτης φαίνεται πως ευνοεί την μετακίνηση του στην Κύπρο την δεδομένη στιγμή. Υπήρξαν συζητήσεις όμως με τα δεδομένα που έχουν μέχρι στιγμής δημιουργηθεί ο Ούγκο Βιέιρα δεν έρχεται στην Κύπρο».

Διαβάστε επίσης: «Ανανεώθηκε ο δανεισμός Καρλάο στον ΑΠΟΕΛ»

Όπως και να έχει το θέμα, θα ξεκαθαρίσει το σκηνικό εντός των ημερών αφού είναι δεδομένο πως ο ΑΠΟΕΛ τον έχει ψηλά στη λίστα του και θα κάνει τα αδύνατα δυνατά ώστε να τον ντύσει στα γαλαζοκίτρινα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ