aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ζητάει €600.000 ακατέβατες ο Ορ!

ΑΠΟΕΛ: Ζητάει €600.000 ακατέβατες ο Ορ!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ο Τόμι Ορ έχει κάνει ξεκάθαρο στη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ πως εάν καλυφθεί ολόκληρο το διετές συμβόλαιο που διατηρεί με την ομάδα, θα πει «αντίο». Πείσμωσε μάλλον ο 26χρονος Αυστραλός, ο οποίος αδυνατεί να συμβιβαστεί με την ιδέα ότι δεν υπολογίζεται από τον προπονητή Μπρούνο Μπαλταζάρ και εμφανίζεται πανέτοιμος να διεκδικήσει μέχρι το τελευταίο ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Κατάντια… δεκαετίας

Κάτι που αυτομάτως καθιστά εξαιρετικά δύσκολη την αποχώρησή του καθώς οι ετήσιες απολαβές του βραχύσωμου εξτρέμ ανέρχονται στις 300.000 ευρώ. Να βγει από το ταμείο ένα ποσό της τάξεως των 600.000 ευρώ, δηλαδή, είναι εξαιρετικά απομακρυσμένο σενάριο, οπότε όλα τα ενδεχόμενα ήταν και παραμένουν ανοικτά. Ακόμη κι αυτό της παραμονής του, έστω κι αν επί της παρούσης φαντάζει ως απομακρυσμένο ενδεχόμενο.

Διαβάστε επίσης: Είχαν… καλομάθει οι ποδοσφαιριστές

Στην πορεία όμως κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι θα συμβεί με τον δεύτερο σε ασίστ παίκτη του ΑΠΟΕΛ στη λήξασα σεζόν. Οι εξελίξεις σε συνδυασμό με τις εμφανίσεις είναι τέτοιες, που στο παρόν στάδιο ουδείς… βάζει το χέρι στη φωτιά. Ο γρήγορος Ορ, γυμνάζεται κανονικά στο προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος» ενώ υπενθυμίζουμε ότι πέρσι δεν είχε δηλωθεί στη λίστα για τους αγώνες των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, χωρίς να δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα, γεγονός για το οποίο είχε κάνει αναφορά ο τέως προπονητής του ΑΠΟΕΛ Γιώργος Δώνης.

Διαβάστε επίσης: «Θέλει Μπάλογκ και τον θέλει τώρα ο ΑΠΟΕΛ»

Μετά την πρόσφατη αποχώρηση του Πολιακόφ, τα δεδομένα στο παρόν στάδιο φέρουν την ομάδα να διατηρεί στο ρόστερ 18 ξένους και κοινοτικούς για τον κατάλογο Α. Οπότε, τρεις εξ αυτών θα πρέπει να αποχωρήσουν για να τηρούν οι γαλαζοκίτρινοι τους κανονισμούς της ΚΟΠ ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος σε τρεις εβδομάδες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ