aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Υπό αξιολόγηση 5+1 ποδοσφαιριστές

ΑΠΟΕΛ: Υπό αξιολόγηση 5+1 ποδοσφαιριστές

Ο ΑΠΟΕΛ πέτυχε τεράστια «διπλό» επί της Ανόρθωσης έχοντας στο απουσιολόγιο… βαριά χαρτιά, όπως οι Σαρφό, Βιγιαφάνιες, Εφραίμ και Ντβάλι. Στο ιατρικό δελτίο προστέθηκε και το όνομα του Γιάννη Σατσιά, ο οποίος τραυματίστηκε σε μονομαχία με τον Κώστα Αρτυματά, στο ντέρμπι του «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Μάλιστα, λίγο αργότερα έγινε αναγκαστική αλλαγή και στον ΑΠΟΕΛ, δια στόματος του Νεκτάριου Πετεβίνου, εξέφρασαν το παράπονο πως στις δύο πρώτες αγωνιστικές προέκυψαν ισάριθμοι τραυματισμού (σ.σ. Βιγιαφάνιες και Σατσιάς) σε φάσεις που δεν καταλογίστηκε καν φάουλ.

Με τα υφιστάμενα δεδομένα η συμμετοχή του Κύπριου μέσου στο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής είναι αμφίβολη. Ο νεαρός μέσος ήταν στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων στο ματς με την Ανόρθωση και ο Σωφρόνης Αυγουστή πήρε το μήνυμα ενόψει της συνέχειας. Τη Δευτέρα έγινα αποθεραπεία, την Τρίτη δόθηκε ρεπό και αύριο (7/9) θα προκύψουν νεότερα για την κατάσταση της υγείας του διεθνούς μέσου.

Στην προπόνηση της Τετάρτης θα αξιολογηθούν οι Σαρφό, Ντβάλι, Εφραίμ και Βιγιαφάνιες. Οι ενδείξεις αναφέρουν ότι θα προκύψουν αρκετές επιστροφές και αυξημένες επιλογές στο πλάνο του Αυγουστή. Όσον αφορά τον Τάσο Δώνη, υπολείπεται σε βαθμό φυσικής κατάστασης από τους συμπαίκτες του και θα αξιολογείται καθημερινά. Σύμφωνα με τον Νεκτάριο Πετεβίνο, για την ώρα οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του, ώστε να αποτελέσει επιλογή για το παιχνίδι του Σαββάτου (10/9) με τον Άρη στο ΓΣΠ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ